Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MILITARNOUTATIPOLITICA

Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI!

image 2023 02 19 173309994 768x554 1

La Munchen, Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI, în prezența Prea-Fericitului înalt rabin și profet, Soroș, ce l-a tăiat împrejur la chestie, în a opta sa zi de viață – probabil nu doar acolo, nici doar atunci.

Franța nu-i în război contra Rusiei, perorează Macron, în stil Săpoca. Franța-i neutră! Neutră cum n-a fost niciodată atât de neutră, nici în istoria neutralității, nici în a Franței, de la Revoluție-ncoace, perioadă în care, pe nesimțite fosta Galie romană, regatul Merovin­gienilor, Carolingienilor, Capețienilor, Bourbonilor, imperiile celor 2 Napoleon, cinci republici, tot mai seci, una după alta, tot și toate s-au africanizat, magrebinizat, de-a ajuns Macaron, cu vrăjitoarea coruptă sau corupă­toare să strige sus și tare că Rușii n-au drept la viață rusească, în Rusia lor, ca și chinezi sau nemții, în China sau Nemția lor, ca și noi în România noastră (vorba vine) și așa mai departe.

Rusia nu poate și nu trebuie să câștige războiul contra Ucrainei! (EmmanuelMacron (@EmmanuelMacron) February 17, 2023­)

Macron freacă țiparul la Conferința Războinică de la Munchen, unde s-a dus la ordin, ca și expresivul nostru dulap, mutră de Hap-Cotroceni.

Iată-l pe Macron, mai jos, la 28 de ani, pe vremea când, după de patru ori câte șapte ani biblici, fostul tăietor împrejur al prepuțului a picat ca din cer la Lyon, în vechea spiță davidică a familiei Macron, pentru a se asigura că acestuia nu i-a crescut prepuț de rezervă și a desăvârși prima tăiere sexuală împrejur, prin a doua, ultima și definitiva, în principiu, tăiere cerebrală împrejur, cu voia Celui de Jos, în cazul ăsta.

Macron nu și-a dezamăgit suporterii legebetiști de toate culorile, sexele, tendințele, obediențele, riturile masonice și așa mai departe, ținând cel mai stupid și plin de enormități discurs rostit vreodată de oricare dintre cei șapte președinți-proxeneți ai celui de-al Cincilea Bordel democrat, lansat cândva la apă de falsul general francez, cunoscut sub numele de De Gaulle, pe care adevărații francezi, din ultimul Stat Francez, condus de mareșalul Philippe Pétain, îl numeau Cap Sec (extensie de la gaulée, acțiunea golirii nucului de nuci, cu prăjina de bambus cu care se băteau nuci, alune, migdale, căpățâni seci, confundând tăierea cerebrală împre­jur și punerea pe moațe a sistemului nervos, cu extirparea totală, fără microcip, a oricărei urme de creier din fosta cutie craniană omenească).

Cea mai mare stupiditate dintre enormitățile macroniste este declarația că Tovarășa Ucraina va fixa condițiile „păcii”, care va fi impusă Federației Ruse, după victoria militară completă a mercenarilor NATO și a celorlalți zurbagii-ucigași de irakieni, afgani și alți patrioți ce și-au apărat sărăcia, nevoile și neamul contra unor scăpați din vedere, de Dumnezeu, ca Dottore-Ciucă-al-Nostru, satrap în Irak, Siria, Afganistan, viitorul, Doamne ferește, Romanistan și alte laboratoare de ucidere în masă a ultimilor Homo Sapiens de pe Pământ, nu în ultimul rând fosta Dacie, Românie, Moldovă și să ne fie, pohta ce-am pohtit, vorba lui Mihai!

Pacea lui Macron implică obligația cuceririi Crimeii de către mercenarii ce sug ca purcelușii țâțele lăptoasei Tanti Ucraina. Tovarășul președinte Macron a uitat să spună că eventuala cucerire a Crimeii de către tot mai Țața Ucraina ar putea transforma Kievul într-un munte de moloz radio­activ, înainte ca un drapelul galben-bleu să fâlfâie la Sevastopol. Specialiști și oameni de bine apreciază că așa declarații nu pot ieși decât din gura unui sărac cu duhul sau deranjat mintal, dacă asta a vrut să spună psihiatrul ADRIANO SAGATORI, când l-a calificat de psihopat emerit pe viitorul client-ehpad, Emmanuel Macron.

Când renumitul psihiatru italian l-a calificat pe Macron de deranjat mintal, scrântit într-o doagă, sărit de pe fix, puțini au fost cei ce l-au cre­zut. Astăzi, până și clarvăzătorii nonagenari Schwab-Rothschild, Soros, eminentul senil și Plecatul cu Sorcova americană Bideu, alții și alții, Urspula Von der Aia Mă-sii-la-puterea 16, au convocat-o pe Baba Vanga la Davos și Munchen, Națiunile Unite intervenind cu diplomația pe lângă Sfântul Petrică, să facă gura mică și să dea bulgăroaicei, pe șustache, 20 de zile/nopți permisie, să înzdrăvenească suferinzii, suferindele, frontul Ucraina, lagărul de con­cen­­trare exhibiționistă Casa Albă, laboratoarele biologice, triologice, tetra, penta, sexologico-transgenderiste, arsenalele și armele de nimicire în masă a omenirii prezente, trecute, viitoare. Asta nu-i puțin. Lumea înțelege că psihiatrul italian trebuia ascultat, rugat să explice diagnosticul, căci psihopatia e mai grea ca gripa aviară, porcină, covidică, vaca nebună și Ebola la pătrat, dacă nu la cub.

Psihopat, psiho-rahat, psiho-ratat, ouat, ca reptilienii, Macron s-a remar­cat prin superbele-i divagații și invocații illuminatti de sub-fustele Europei albe, roabă, cadână și violată azi de impotenții și nevrozații tuturor continen­telor, dar iubită cândva de Zeus, în chip de taur, zeul ce n-a semnat cu Europa Contractul Pulii, ca Iehova cu Avram-Avraam, formându-i însă mitra europeană, sfânta și adevărata născătoare a popoa­relor de rasă albă ca lumina, din care cauză, astăzi, vacile, bovinele, galinaceele, caprinele, târîtoarele, zburătoarele și celelalte sunt extermi­nate și noi cu ele, în cel mai holocaust, perpendicular pe postulatul euclidian și principiul lui Arhimede aplicat la gaze și camere gazoase, pe lângă care la care Hau-Hau-Hauschvitzul n-a fost decât repetiția Văduvei Vesele cu șoimii patriei, din grupa mică.

Reuniți în Sanhedrin-72, consilierii lui Macron l-au asigurat că Rusia a pierdut Operațiunea Specială înainte de-a-o-ncepe, dintr-o eroare regula trei simple, Putin fiind legat, ras, tuns, frezat, în așteptarea zilei a opta și în amintirea lui David, ginerele lui Saul, care, mai ușor ca falșii procurori din orașul de pe Pegnitz, 19/46, și pianul Democrăciei Bandei Celor Patru, Mari Răufăcători, pe scări, a recoltat, ca dintr-un imens prohab, două sute de prepuțuri bitcoinoase, cumpărând Mehav-Merav, aparat carabinat de belit penis sculat, mai abitir decât vrăjitoarea balerină trans-sexus-masturbatus-onanismus, a psihopatului Macron, ce nu-și schimbă sexul deja schimbat, zece la pătrat, ci doar culoarea, către negrul-albăs­trui al sfântului apostol BLM-Floyd, mort încătușat sub genunchi CIA-FBI-Serviciile, nu în ultimul rând fundașii non-curiști Pahonțu-Fronea-Florea, campioni ai baloanelor rotunde, pe viitorul stadion Ilie Oană, al Republicii Ratate din Ploiești (RRP≠RPR), nu ai baloanelor de săpun, chinezești, franțuzești, conlocuitoare balonate, hidrogeno-sulfurato-bășitoare, campionat în care, psihopatul Macron, de viitoare culoare, ocupă toate 24 din 24 de locuri ale primei divizii a Republicii bananiere magrebo-africano-franceze din fosta țară a lui Vercingetorix și Asterix, ajunsă și ea, ca Bucovina, diamant din stema lui Ștefan, roabă și cadână pe aceleași mâini spurcate și sex circumcis, nu de Mârtan… că motanii e pașnici, adorabili, miaună mioa-mioa, li se rupe-n paișpe de șoa, cum spune Sărmanul Bionis, din parodia originală, cu același nume, a lui Albu, cunoscut sub numele de Balu (ursul înțelept din Cartea Junglei), sau Bulă, arhiereu al aforismelor românești, ce n-are nevoie de nicio prezentare! Asta da mârtănie! Mârtănia cu mârtanii, Mârlănia cu Mârlanii, iată concluzia consfătuirii pisicești și militarizate NATO de la Munchen, mârlănești și mârlenizante Davos-Schwabos citire, întru care psihopatul de care vorbim persistă și semnează nu cu două mâini ca ierarhii, ci cu două fese sau buci, pe cin-vrei apuci, tehnică homo-fuci, dar și Fauci, spânzuratul nespânzurat Gitmo, Guantanamo.

Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.