”MĂCELARUL” LUI BEBINO, IMPLICAT ÎNTR-UN INCIDENT VIOLENT ÎN PENITENCIAR. CEZAR PETCU A FOST ÎNJUNGHIAT DE ALT DEȚINUT

Cezar Petcu zis Joe, individul care l-a tăiat cu o sabie pe celebrul Bebino, a fost implicat într-un conflict spontan în interiorul penitenciarului de la Rahova. Se pare că bărbatul a fost înjughiat de un alt deținut.

Potrivit wowbiz, incidentul s-ar fi produs luna octombrie a anului trecut iar șefii închisorii au luat măsuri dure împotriva tuturor deținuților implicați. Joe și adversarul său au primit câte 10 zile la izolare și aceeași pedeapsă a primit-o și un alt deținut care a forțat o ușă pentru a încerca să intervină în conflict.

Conflictul ar fi fost unul spontan, agresorul lovindu-și victima de mai multe ori în zona spatelui cu pumnul, dar și cu un obiect ascuțit care i-a cauzat plăgi înțepate superficiale în zona toracică posterioară.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

A fost închis la izolare
Mai mult, un prieten al victimei a încercat să forțeze prin împingere sistemele de închidere a ușii de acces din cadrul secției de deținere. Chiar dacă gardienii ajunseseră la fața locului și aplanaseră confilictul, victima a tras și ea de ușa respectivă, făcând-o să cedeze.

Practic, interlopul înjunghiat a fost trimis și el la izolare pentru că a distrus un bun al închisorii.

Cezar Petcu alias Joe are 22 de ani și a ajuns la închisoare pentru că l-a atacat cu sabia pe Bebino, liderul clanului Sportivilor din sectorul 4. În luna august a anului trecut, el a fost condamnat a 6 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă de omor.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

De asemenea, el trebuie să-i plătească și 6.000 de lei lui Bebino. Sentința nu a fost însă una definitivă și a fost atacată de apărătorii lui Joe.

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!