”MĂCEL” LA HANUL DRUMEȚULUI ÎNTRE BODYGUARZI ȘI LUPTĂTORII MMA DIN ANTURAJUL CELEBRILOR FRAȚI STOICA!

A fost ”măcel” în lumea de noapte din Capitală, weekendul trecut. Actorii principali: un luptător MMA din anturajul fraților Stoica și bodyguarzii unui renumit club de manele.

Amănunte de-a dreptul șocante legate de un mega-scandal care s-a petrecut în unul dintre cele mai vestite cluburi de manele din București, Hanul Drumețului.

”Măcel” la Han!
Din câte se pare, scandalul a pornit după ce unul dintre bărbații de la masa sportivilor ar fi abordat o tânără din club. Imediat, ar fi apărut agenții de pază, iar luptătorul ar fi dat cu spray lacrimogen. De aici și până la o bătaie generală, în timpul căreia s-au folosit și bâte, n-a mai fost decât un pas.

În altercație ar fi intervenit și Bogdan Stoica, dar, cu toate acestea Răzvan Mustață, apropiatul sportivilor, a fost serios ”avariat”. Luptătorul de MMA a fost atât de șifonat încât, susțin sursele noastre, a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la ambulanță, care l-ar fi luat de la Han pe sportiv. Chiar dacă a încasat-o serios, Răzvan Mustață nu s-ar fi adresat autorităților și nu a depus plângere împotriva celor care l-au agresat.

Bad boy-ul din K1, atac prin… învăluire la o vedetă Antena 1
În vara anului trecut, Bogdan Stoica și-a încercat norocul la sexy-asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Luptătorului, divorțat în 2017, se pare că i-a căzut cu tronc Ramona, dar a încercat o metodă ”demodată”. Sportivul i-a scris prietenei ei pentru a-și face intrarea… ”Dansezi singură, razna, acolo”, a fost unul dintre mesajele trimise de luptător. În tot acest timp, cât cei doi conversau, la câteva mese distanță – pesemne că se știau deja dinainte – Bogdan Stoica intrase pe contul de Instagram al Ramonei și își „clătea ochii” cu pozele ei sexy, dar și cu story-urile ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *