Măcel la ANAF! Teodorovici explodează! Ce pregătește ministrul de Finanțe

Se anunță măcel la ANAF. Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, pregătește o reformă administrativă a ANAF și a transmis angajaților nemulțumiți de reorganizarea instituției să-și respecte obligația de serviciu.

„Le dau un sfat (angajaţilor nemulţumiţi din ANAF – n.r.) – să-şi respecte obligaţia de serviciu. Felul în care se restructurează ANAF-ul este decizia ministrului de Finanţe. Pentru că, de ani de zile tot vorbim despre ANAF, despre modul în care ANAF trebuie să se reformeze, să-şi schimbe în principal mentalitatea la niveluol lucrătorului din ANAF. Sunt colegi foarte buni în această strctură, care îşi fac treaba an de an, dar nevoia de schimbare există. Este evidentă, atât la nivel de structură, cât şi la nivel de mentalitate, de mod de lucru, de echipamente. Trebuie să facem o reformă administrativă a ANAF-ului, trebuie să ne asigurăm că partea de informatizare şi partea de dotare cu echipamente în vămi trebuie să se producă cât mai repede”, a declarat, marţi, la Parlament, minsitrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, întrebat despre nemulţumirile angajaţilor ANAF.

Citiți și:  ANAF scoate TUNURILE grele. Incep VERIFICARI masive

Ministrul de Finanţe a adăugat că este mulţumit de conducerea instituţiei de la începutul anului. „Din prima part a acestui an, da (sunt mulţumit de conducerea ANAF- n.r.). O să avem şi astăzi execuţia pe ianuarie, cifrele arată, să spunem, bine, dar este mult până să fiu mulţumit”, a conchis Teodorovici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *