MACABRU! CUM S-A POZAT OANA IOJA, FIICA UNUI AFACERIST DIN ARAD, ÎNAINTE DE A SE SINUCIDE

Oana Ioja, fiica omului de afaceri arădean Livius Ioja care și-a pus capăt zilelor în cursul serii de miercuri, se fotografiase într-un sicriu.

Fiica afaceristului Livius Ioja, Oana Ioja, a fost găsită spânzurată în casa din Arad în care locuia. Tânăra avea doar 32 de ani și urma să se căsătorească peste câteva luni. Ambulanța a fost chemată de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei.

Polițiștii nu au găsit nicio scrisoare de adio. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, notează specialarad. Oana Ioja urma să se căsătorească peste numai câteva luni şi îşi planificase deja luna de miere.

În urmă cu mai mulți ani, Oana și-a șocat prietenii de pe Facebook după ce s-a pozat într-un sicriu!

Acesta se afla într-un local din străinătate, local cu tematică „horror”. S-a așezat într-un sicriu și a cerut să fie fotografiată. A postat fotografiile pe rețeaua Facebook și a adăugat următoarea descriere: „Să văd cum mi-ar sta…”.

Fotografia, care astăzi a devenit, din păcate, realitate a fost făcută în Bali, în urmă cu mai mulți ani, scrie ziarderad.ro.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU