MACABRU! CUM S-A POZAT OANA IOJA, FIICA UNUI AFACERIST DIN ARAD, ÎNAINTE DE A SE SINUCIDE

Oana Ioja, fiica omului de afaceri arădean Livius Ioja care și-a pus capăt zilelor în cursul serii de miercuri, se fotografiase într-un sicriu.

Fiica afaceristului Livius Ioja, Oana Ioja, a fost găsită spânzurată în casa din Arad în care locuia. Tânăra avea doar 32 de ani și urma să se căsătorească peste câteva luni. Ambulanța a fost chemată de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei.

Polițiștii nu au găsit nicio scrisoare de adio. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, notează specialarad. Oana Ioja urma să se căsătorească peste numai câteva luni şi îşi planificase deja luna de miere.

Citiți și:  TRAGEDIE IMENSA. Fiul unei prezentatoare TVR s-a sinucis. Înmormântarea, la secret

În urmă cu mai mulți ani, Oana și-a șocat prietenii de pe Facebook după ce s-a pozat într-un sicriu!

Acesta se afla într-un local din străinătate, local cu tematică „horror”. S-a așezat într-un sicriu și a cerut să fie fotografiată. A postat fotografiile pe rețeaua Facebook și a adăugat următoarea descriere: „Să văd cum mi-ar sta…”.

Fotografia, care astăzi a devenit, din păcate, realitate a fost făcută în Bali, în urmă cu mai mulți ani, scrie ziarderad.ro.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

6 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile