Mă, vopsitul Dracului, du-te pe pustii!

Îți ies documentele din trecut ca șerpii‎ din fundațiile caselor părăsite și din păpurișuri mocirloase. Tu singur ți-ai semnat probele ticăloșiilor și acum te faci că nu îți aduci aminte și nu înțelegi de ce se pornește poporul împotriva ta? Și mai pretinzi că ai mîinile și sufletul curat?

Dacă nu te-a clintit aducerea aminte și nici argumentele atîtor români, dacă nu te-ai întrebat de ce ți se spune Tractoristul și rîd judecătorii de tine, poate te trezește acest pamflet. Cară-te și ascunde-te, vopsitul Dracului! Ticălos premiat din greșeală și impostor ce ești! Bijnițar de bricege automate și de cuțite de vînătoare în robă de magistrat de pușcărie, credeai că n-o să afle nimeni că trăiești într-un comunism etern, că ești un vopsit cu copitele în pantofi de lac?

Ai trecut Mureșul nu ca să ajungi la facultate, ci ca să lucrezi peste apă, la pușcăria Aiudului, cel mai bănos loc de muncă din dictatură! Te lauzi că ai fost fruntaș la cea mai cumplită mașină de tocat suflete și conștiințe? Și acum zici:

„Nu pot să nu constat cu amărăciune cum drama unor foști deținuți politici este folosită de persoane interesate pentru denigrarea mea, evident în contextul în care mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general. Prin astfel de acțiuni se urmărește influențarea desemnării pentru următorii trei ani a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.”

Păi nu ai fost tu fruntașul dintre cei care s-au folosit de ”drama unor foști deținuți politici?”. Nu tu ți-ai pus semnătura de Diavol al pușcăriei pe respingerea cererii lor de eliberare condiționată? Te-au demascat eroi și tu nu te sufoci? Cîți nenorociți mai ascund coperțile dosarelor? Pe cîți mormîntul îi împiedică să-ți dezvăluie trufia, prostia și cruzimea de torționar?

Nu tu ești paznicul dosarelor și al plîngerilor făcute primarului Iohannis? Nu pe tine te-a adus să-i astupi haznaua din afacerile cu case? Nu pe tine te-a folosit după înscenarea odioasă făcută procurorului Nițu? Nu știai, Diavol nenorocit ce ești, că va fi zburat ca să te duci la București să faci echipă cu Luluța Kovesi? Tot timpul ai mințit fără să-ți clintești fața cea de ceară mai murdară decît cea de la Muzeul Madamme Tussauds? Te-au adus la București pentru ce misiune? Să-i păzești somnul lui Iohannis și să nu iasă la lumină abuzurile procurorilor? Să bagi spaima în judecători așa cum ai băgat-o în pușcăriașii de la Aiud? Te faci că nu știi cei cu cele 170 de dosare deschise de DNA din oficiu unor judecători? Te faci că n-ai auzit de DNA Ploiești și de DNA Oradea și nu știi de ce protestează Danileț?

Și acum, după trei decenii și jumătate, ți se pare legal și moral să le refuzi eliberarea deținuților, suflet de javră ce ești! Măcar o strîngere de inimă să ai și te-am uita îngropat în dispreț! Nu te urmăresc strigătele și durerile celor de atunci? Mai ales ale românilor patrioți, ticălos fruntaș în întrecerea anuală de chinuit oameni! Ai luat numai ”foarte bine” la nenorocit compatrioți și ai înfundat destine, la zdrobit conștiințe și la produs coșmaruri! Să ți se înțarce toate pe lumea cealaltă! Și să iei numai foarte bine la mîncat rahat și după petrecerile lui Scaraoțchi!

Ai pe numele tău cea mai caraghioasă descoperire istorică, cele 12 brățări de aur despre care zici că au rămas de la daci. Auzi tu, au stat ascunse două mii de ani ca să le apere un netot și mai apoi să le re-importe pe bani grei! Să te creadă cel care te așteaptă la chinurile iadului! Ai mutilat biografiile patrioților români, ai mutilat istoria din care cu atîta îngăduință ai răsărit, ai încercat să strîmbi legi, încercînd să îndoi Parlamentul ca să-ți facă ție și baschetbalistei pe plac. Diavol galben și însemnat ca Othelo, Crăcănel și procuror fără cap și fără suflet ce ești! Ca să-ți fie bine, te-ai vopsit în comunist împuțit și, ca să îți ascunzi biografia, te-ai revopsit în galben democrat și în luptător pentru stat de drept.

De ce nu te-ai dus și tu cu Danileț și cu Man și Ardelean, cu Monica Macovei și cu Onea și Portocală să protestați cu toții la Bruxelles, căcărează cu ochelari de soare ce ești! Procuror general de dat afară din Europa și de pus la numărat pîrțurile bețivilor. Mă, biet Londa color a nemerniciei, nu te mai spală nici o ploaie a istoriei!

Crezi că nu vă vedem cum vă dați luptători pentru justiție ca să nu fiți îndepărtați de la butoane? Condamnările cu orice preț sunt viața voastră. Cînd zburați, nu mai sunteți decît niște nimeni de dat în urmărire. Atît! Și o listă neagră ce se va scrie mereu, pe măsură ce arhivele se vor deschide. Ce crezi tu, vopsitul Dracului, că de azi înainte îți va spune cineva, bună ziua, domnule procuror general? Or mai fi proști și nătîngi, dar oamenii adevărați vor trece pe lîngă tine tăcînd și te vor scuipa în gînd sau te vor înjura de cîte ori îți vor auzi numele.
Zici tu, sforarul procurorilor și al proceselor, că prin dezvăluirea nemerniciei tale se urmărește blocarea unui cavaler al justiției? Uită-te în oglindă, vopsitul Dracului! Sau intră într-o bibliotecă universitară ca să cadă pe tine în semn de revoltă la cîte prostii ai spus. Și mai zici tu:

„Nu pot să nu constat cu amărăciune cum drama unor foști deținuți politici este folosită de persoane interesate pentru denigrarea mea, evident în contextul în care mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general. Prin astfel de acțiuni se urmărește influențarea desemnării pentru următorii trei ani a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.”

Nemernic ce ești, crezi că planul tău de a te înscrie în cursă pentru un alt mandat, în ciuda faptului că ești pe trei sferturi revocat și miroși de departe a profesionist de lemn, nu este ușor de descifrat? Vrei să introduci altă contestație (probabil tot la tribunalul Aba Iulia !?) după desemnarea unui nou procuror general și pînă se judecă să-ți rămînă cheile de la procesele lui Iohannis și ale nevestei lui și să îngropi toate ticăloștiie făcute de SRI și de DNA. Și eventual, cu un decret ca și cel pentru menținerea generalului Ciucă să ne trezim că Iohannis îți prelungește titlul de Diavol cu cătușe și paznic la pușcăriile statului de drept!

Mă, vopsitul Dracului, cară-te! Du-te pe pustiile trecutului și lasă-ne să încercăm gustul democrației și al libertății!

Cornel NISTORESCU

VEZI SI: Torţionarul Augustin Lazăr vrea să se încoroneze cu „Dosarul Revoluţiei” PENTRU A ACOPERI SCANDALUL DIN JURUL SĂU

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.