LUPTA PENTRU VIATA S-A TERMINAT! Andreea Gresoiu, tanara in varsta de 15 ani, din localitatea Saranga, comuna Pietroasele A DECEDAT IN CURSUL NOPTII!

In data de 26.01.2019, Andreea Gresoiu, tanara in varsta de 15 ani, din localitatea Saranga, comuna Pietroasele a fost trasportata cu Ambulanta in stare crtitica la U.P.U, in coma, gradul III, intoxicata cu dioxid de carbon.

Imediat tanara a fost transferata pe sectia A.T.I pentru a fi monitorizata si a primi tratament. Pe data de 27.01.2019, familia a solicitat autospeciala pentru tratament hiperbaric si oxigenoterapie pentru a fi transferata la un spital din Capitala. S-a luat legatura telefonic cu Raed Arafat care a trimis autosepeciala pentru tratament hiperbaric si oxigenoterapie.

Tanara nu a putut fi transferata la alata unitate medicala deoarecere starea de sanatate nu ii permitea, in timpul incercarii transferului tanara intrand de mai multe ori in stop cardio respirator. La un anumit moment starea de sanatate a tinerei s-a ameliorat dar inca era in stare critica. Din pacate, in cursul noptii trecute, lupta pentru viata s-a terminat, pe un pat de spital, tanara de 15 ani si-a dat ultima suflare, conform NewsBuzau.ro.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

DUMNEZEU SA O IERTE!

Mai multe detalii aici: DOLIU. Andreea s-a stins după o cumplită suferință de trei saptamani | Avea doar 15 ani

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile