Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INCORECT POLITICNATIONALSTIRI

Luptă pentru familia normală! Marș de protest de la guvern la parlament, duminică ora 15

familie

În Octombrie 2018, prin votul *DA* dat de 91% din participanții la referendumul pentru căsătorie, românii si-au exprimat susținerea pentru familia normală.

În urma presiunilor exercitate de grupurile politice de stanga și a ONG-urilor pro-homosexuale puternic finanțate din străinătate, în Parlamentul României există acum două proiecte de legi pentru introducerea parteneriatului civil care legifereaza de fapt căsătoriile între persoane de același sex.

E vremea ca parlamentarii nostri să afle ca ei reprezintă poporul român. Că trebuie să țină cont de dorințele alegătorilor. Cei care îi votează suntem noi și nu ONG-uri, parlamentari străini sau ambasadori.

Veniți în lupta pentru păstrarea familei normale!

Traseul marșului nostru: Piața Victoriei (punct de adunare si scurte luari de cuvant) – Piata Romana – Piata Universitatii – Cercul Militar Central – Calea Victoriei – Piata Natiunilor Unite – Palatul Parlamentului.

Duminica asta, 3 Martie 2019
Orele: 15:00 – 18:00.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.