LUNA, SATELITUL NATURAL AL PĂMÂNTULUI, AR PUTEA FI DE FAPT UN ARTEFACT EXTRATERESTRU

luna-ar-putea-fi-creata-de-extratere-trii_452047

Mai multe fenomene ciudate i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că Luna este de fapt o navă extraterestră gigant.

Luna este al cincilea cel mai mare satelit din sistemul nostru solar și, de-a lungul timpului, a stârnit diverse speculații cu privire la modul în care s-a format. Teoria cu care au fost de acord majoritatea oamenilor de știință a fost aceea că Luna s-a format în urma impactului dintre planeta Pământ și un alt corp ceresc, dar întotdeauna au existat și cercetători care au susținut cu tărie faptul că Luna are anumite caracteristici care nu se potrivesc deloc cu această teorie.

Conform unui articol apărut pe delightfulknowledge.com, unii oameni de știință cred că Luna nu este un satelit natural, ci mai degrabă o navă foarte mare creată de o civilizație extraterestră mult mai dezvoltată decât a noastră. În sprijinul acestei teorii, cercetătorii au adus mai multe argumente, unul dintre acestea ar fi acela că, ținând cont de dimensiunea sa, Luna se află pe o orbită greșită și de asemenea, densitatea ei ridică foarte multe semne de întrebare deoarece este mai puțin densă la interior decât la exterior, ceea ce ar putea însemna că Luna este de fapt goală pe dinăuntru.

Teoria conform căreia Luna este de fapt o navă extraterestră gigant acoperită cu rocă pentru a arăta ca un satelit natural a fost lansată prima dată în anul 1970 de către cercetătorii ruși Mihail Vasin și Alexander Shcherbakov, dar în ultimul timp, datorită unor fenomene ciudate, toți mai mulți cercetători tind să dea crezare acestei teorii controversate.

Cercetătorii cred că extratereștrii au o tehnologie mult mai avansată decât a noastră și de aceea au reușit să își deghizeze nava într-un corp ceresc, i-au amenajat artificial interiorul și au lansat-o pe orbită în jurul Terrei acum miliarde de ani. Luna fiind goală pe interior, extratereștrii își pot stoca în interiorul ei combustibil, materiale și accesorii necesare pentru repararea instrumentelor de navigație, diferite echipamente de observație și mașinării complexe, folosind Luna atât ca pe o navă spațială, cât și ca o bază uriașă.

Oamenii de știință care susțin această teorie, cred că numărul foarte mare de OZN-uri, dar și craterele convexe care se produc în momentul impactului cu asteroizi sunt dovezi clare ale faptului că Luna este creată artificial pentru că întotdeauna un asteroid care lovește un corp ceresc va produce un crater concav și în niciun caz unul convex.

Și foști astronauți ai NASA care au participat la misiuni precum Apollo au declarat public faptul că cred în această teorie pentru că ei au intrat în contact cu extratereștrii și cu OZN-uri în misiunile lor.

Alți cercetători au analizat fotografiile Google Moon și au cercetat cu minuțiozitate diferite aspecte ale satelitului nostru, cum ar fi distribuția de elemente de pe suprafața sa, dar și câmpul magnetic și gravitațional al acestuia. În urma cercetărilor, oamenii de știință au reperat obiecte triunghiulare misterioase pe suprafața Lunii, dar până în momentul de față nu pot fi siguri dacă pe Lună trăiesc extratereștrii.

Oricare ar fi adevărul, un lucru este cert: Luna este obiectul cel mai straniu din sistemul nostru solar, cu un comportament uimitor ce ține de supranatural, un obiect ceresc care va iniția multe cercetări de acum încolo pentru a stabili dacă ea este pe orbită într-adevăr prin hazard sau dacă a fost plasată acolo de o civilizație superioară nouă.

9 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU