Lumea politică din Romania, în stare de şoc. A MURIT chiar în clinica unde se trata

 

Lumea politică din România este în stare de şoc, după anunţul deceselui unui important primar. Politicianul se afla internat într-o clinică privată, unde era sub tratament. Medicii de pe ambulanţă n-au mai putut face nimic pentru el.

Lumea politică din România este în doliu! Un imporant primar a fost găsit mort, chiar în clinica medicală privată unde se trata.

Primarul din Pogana, judeţul Vaslui, se trata de depresie într-o clinică din Alba Iulia
Este vorba despre Cristi Spiridon, primarul comunei Pogana din județul Vaslui. Edilul, în vârstă de 53 de ani, se afla într-o clinică privată din Alba Iulia, acolo unde se trata pentru depresie.

El a fost găsit fără suflare, vineri seara, în salonul în care se afla internat.

Cadrele medicale de la respectiva clinică privată au sunat imediat la 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu l-au mai putut resuscita pe primar.

Cristi Spiridon a fost ales primar al comunei Pogana din Vaslui la alegerile locale de anul trecut. Era primul său mandat de primar în Pogana. Din nefericire, după numai un an de mandat, edilul a început să sufere de depresie, motiv pentru care se şi afla acum în clinica din Alba Iulia.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *