“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

“LUMEA MODERNA” se AUTODISTRUGE: Două lesbiene s-au sinucis împreună cu cei şase copii adoptaţi. Femeile au sărit intenţionat cu maşina de pe o stâncă

lesbi

“Lumea moderna” este socata de sinuciderea a doua femei lesbi din California care au ales sa se arunce cu masina intr-o prapastie alaturi de copiii adoptati.

Totul s-a întâmplat în nordul statului California, acolo unde maşina celor două femei a fost găsită pe malul oceanului după ce a sărit de pe o autostradă.

Potrivit autorităţilor, acul vitezometrului s-a blocat la 145 de km/h după ce maşina a plonjat de pe o stâncă, de la o înălţime de peste 30 de metri.

Jurnaliştii Daily Mail au precizat că toţi cei opt membri ai familiei, inclusiv şase copii cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, au murit în urma accidentului.

Cei şase copii erau adoptaţi de cele două lesbiene, conform informaţiilor oferite de autorităţile din California.

Trupurile a trei dintre copii au fost găsite în apropierea maşinii răsturnate, în timp ce ceilalţi trei copii sunt în continuare căutaţi.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat intenţionat de femeia care se afla la volan, având în vedere că nu există nicio urmă de frânare. (Sursa: observator.tv)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.