Lukashenko refuză mită de 1 miliard dolari de la FMI, pentru impunerea carantinei Covid-19

Președintele belarus Aleksandr Lukașenko a declarat luna trecută prin intermediul Agenției Telegrafice Belaruse, BelTA., Că Banca Mondială și FMI i-au oferit o mită de aproape un miliard (940 milioane USD) sub forma „ajutorului financiar Covid”. În schimbul a 940 milioane de dolari SUA, Banca Mondială și FMI au cerut președintelui Belarusului:

– o „blocare extremă a poporului său”
– forțarea purtării de măști faciale
– carantinare la domiciliu foarte strictă
– impunerea unui stat de polițienesc
– distrugerea economiei

Președintele Aleksandr Lukashenko a refuzat oferta și a declarat că nu poate accepta o astfel de ofertă și își va pune poporul deasupra nevoilor FMI și ale Băncii Mondiale .

Acum, FMI și Banca Mondială salvează companiile aeriene cu miliarde de dolari și, în schimb, obligă directorii executivi ai companiilor aeriene să pună în aplicare politici foarte stricte, cum ar fi măștilor faciale pentru toți, inclusiv a copiilor mici, a căror sănătate va avea de suferit ca urmare a aceste politici.

Și dacă este adevărat pentru Belarus, atunci este adevărat și pentru restul lumii. FMI și Banca Mondială vor să distrugă fiecare economie cu intenția de a cumpăra infrastructura fiecărei națiuni, la prețuri de nimic.

Sursa: Ortodoxinfo

Vezi: Dr. Gabriela Naghi: „Este mai târziu decât credeți”! Nu vă lăsați copiii să devină sclavii noii ordini mondiale!

One comment

  1. Mihai Babeanu

    „impunerea unui stat de polițienesc” nu este necesara. El exista deja.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *