Ludovic Orban, prins cu mâța-n sac – Prima declarație FALSĂ după preluarea mandatului de premier

Premierul Ludovic Orban a fost prins cu mâța în sac de jurnaliștii de la factual.ro. Liderul PNL a declarat la o săptămână după ce a fost învestit premier că „singura perioadă în care Compania de Autostrăzi punea pe site facturi, contracte, toate documentele, a fost pe vremea când eram eu ministru”.

Jurnaliștii de la factual.ro au verificat dacă singura perioadă în care Compania de Autostrăzi punea pe site documente este cea menționată de Ludovic Orban.

Ludovic Orban, actualul premier al României, a fost ministru al Transporturilor în guvernul Tăriceanu în perioada 5 aprilie 2007- 22 decembrie 2008.

Site-ul cnadnr.ro a fost înregistrat în octombrie 2008, cu două luni înainte ca mandatul lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor să se încheie. Astfel, declarația lui Ludovic Orban este falsă.

În 2016, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A. (CNADNR) a fost reorganizată în Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ocupându-se doar de „întreținerea, repararea, administrarea și exploatarea autostrăzilor, drumurilor, variantelor ocolitoare și altor elemente de infrastructură rutieră”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu