POLITICA

Ludovic Orban are COVID!

defww

Premierul îşi suspendă toate activităţile pentru astăzi şi aşteaptă rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta.

Premierul Ludovic Orban şi-a suspendat în această dimineaţă toate activităţile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, după participarea marţi la o emisiune moderată de Silviu Mănăstire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv.
Potrivit primelor informaţii, suspiciunea de infectare cu noul coronavirus a apărut după ce Orban a participat la o emisiune televizată, iar o persoană din platoul TV a fost diagnosticată cu COVID-19.

Potrivit informaţiilor obţinute de Adevărul este vorba de participarea de marţi de la emisiunea jurnalistului Silviu Mănăstire de la B1 TV. Mănăstire a fost confirmat duminică seară pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2.

Ludovic Orban a participat duminică seară, alături Nicuşor Dan, la o emisiune la România TV.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”, anunţă Executivul..

Premierul Ludovic Orban a solicitat în luni dimineaţă efectuarea unui test pentru noul coronavirus.
„Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane“, precizează Executivul.
Potrivit programului oficial al premierului, publicat pe site ul Guvernului, astzăi Orban trebuia să participe, de la ora 14, la o vizită de lucru la Uzina Mecanică Bucureşti, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi cu ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă.

De asemenea, la ora publicării acestei ştiri, Ludovic Orban ar fi trebuit să participe la o şedinţă a conducerii PNL în care urma să se stabilească o eventuală colaborare la nivel naţional cu aleşii locali ai PMP. Digi24 transmite că liderul PNL, aflat în izolare deocamdată, ar putea participa la şedinţă prin videoconferinţă.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.