Ludovic Orban anunță o RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: Viorica Dăncilă va fi PRIMITĂ la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă ar putea participa la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va organiza, marți, la Biblioteca Centrală Universitară din București.

Ludovic Orban a anunțat, luni seara, la Realitatea Plus, în ciuda celor declarate anterior de liderii liberali, care spuneau că SRI și SPP nu îi vor permite lui Dăncilă accesul, că fostul premier ar putea fi acceptat în Aulă, dar ca să stea în public.

”Nu cred că va veni. Dacă vine, poate să stea în public, nu știu ce să facă. Nu poți să participi la un eveniment organizat de altcineva. Nu poți să intri în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situație atât de penibilă. Să vină să ce, să strice o dezbatere? Nu va veni. Dacă vrea să discute cu cineva, să discute cu mine. Eu nu am invitat-o la o dezbatere.”, a explicat Ludovic Orban.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, luni seară, referitor la dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis de marţi, că ia în calcul ambele variante. ”Nu o să mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă”, a spus Dăncilă la TVR 1.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.