Luc Montagnier, virusologul laureat al Premiului Nobel pentru medicină, susține că toți vaccinații „vor muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi”

Luc Montagnier, virusologul care a primit Premiul Nobel pentru medicină pentru descoperirea și codificarea virusului HIV din 1984, a fost cea mai respectată autoritate din lume în ceea ce privește pandemiile până când a început pandemia coronavirusului.

Dar reputația sa a fost atacată fără milă atunci când, după examinarea virusului covid19 (virusul CCP) într-un laborator, a ajuns la concluzia că nu ar fi putut să apară în mod natural.

Luc Montagnier a confirmat că nu există nicio șansă de supraviețuire pentru persoanele care au primit o formă de vaccin. În interviul șocant, cel mai mare virolog din lume a spus: „Nu există nicio speranță sau tratament posibil pentru cei care au fost deja vaccinați. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm corpurile „. Geniul savant a susținut afirmațiile altor virusologi proeminenți după ce a studiat componentele vaccinului. „Toată lumea va muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi. Nu se mai poate spune nimic ”.

Citiți și:  Binele cu forța înseamnă rău. Despre vaccinarea obligatorie

„Este o mare greșeală, nu? O eroare științifică și, de asemenea, o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă ”, a declarat ieri Montagnier într-un interviu tradus și publicat de RAIR Foundation SUA. „Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele”.

Mulți epidemiologi știu acest lucru și „tac” cu privire la problema cunoscută sub numele de „creștere dependentă de anticorpi”, a spus Montagnier.

De asemenea, prestigiosul și renumitul virusolog mondial a declarat că vaccinurile sunt „o eroare științifică și o eroare medicală” și că acestea sunt cele care produc „noile variante” ale coronavirusului din Wuhan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Sinuciderea asistată medical este permisă numai persoanelor vaccinate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *