Lovitură totală pentru Raed Arafat! Instanța a decis oficial

Judecătorul Lucian Gherman de la Curtea de Apel Alba Iulia a admis excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU al lui Raed Arafat. Magistratul a constatat că există doar o decizie prin care Raed Arafat a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, dar nu și una prin care să fie numit șef al DSU.

Potrivit instanței, nu există documente care să dovedească faptul că Raed Arafat a fost numit în funcția de șef al DSU. Există doar o decizie din 2014, prin care premierul Victor Ponta l-a numit pe Arafat că secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Soluția pe scurt a instanței
„Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată.

Citiți și:  O dezinformare care ar putea fi taxată de „Ministerul Adevărului” al lui Raed Arafat

Potrivit prevederilor art. 61 al.1 şi 3 şi art. 63 Cod procedură civilă, admite în principiu cererea de intervenție accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României.

Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor şi a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat.”, se arată în soluția pe scurt dată de instanță.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.