Lovitură totală pentru Putin! Adevărul despre razboiul din Ucraina

Lovitură totală pentru Vladimir Putin, președintele Rusiei. Un analist militar rus a dezvăluit adevărul despre războiul din Ucraina. Acesta spune că nimic nu merge conform planului în invazia rusă.

Un reputat analist rus, Pavel Luzin, a explicat, într-o declarație pentru The New York Times, că nimic nu merge conform planului pentru Vladimir Putin după ce a ordonat invazia rusă în Ucraina.

„Putem spune cu siguranță că nimic nu decurge conform planului. Au trecut decenii de când armatele sovietice și ruse au înregistrat pierderi atât de mari într-o perioadă atât de scurtă”, a explicat Pavel Luzin, analist militar rus, despre invazia Rusiei în Ucraina pentru The New York Times.

Ultimul bilanț oficial al Rusiei privind pierderile armatei sale a fost transmis în urmă cu trei săptămâni, pe 2 martie. Atunci, autoritățile din Rusia susțineau că 498 de soldați au fost uciși, iar alți 1.500 răniți. Oficialii americani estimează însă o pierdere de 7.000 de vieți omenești până acum câteva zile.

Citiți și:  Verdictul Danei Budeanu: PUTIN și 'MICRON' sau ce s-a întâmplat de fapt la întâlnirea de la Kremlin

„Războiul a arătat că armata luptă prost. Ministrul Apărării este responsabil pentru asta”, a mai spus Luzin.

Decese pe bandă rulantă ale generalilor ruși de război
Decesele pe câmpul de luptă ale înalților comandanți ruși ar putea fi de asemenea un indicator al pregătirii și organizării deficitare a armatei ruse în invazia pe care au lansat-o în Ucraina.

Astfel, pe 20 martie, Mykhailo Podoliak, consilier al președintelui ucrainean și negociator în discuțiile cu Rusia, spunea că șase generali ruși au fost uciși de forțele ucrainene. Conform lui Podoliak, cei șase generali sunt: Magomed Tuşaev, Oleg Mitiaev, Vitali Gherasimov, Andrei Kolesnikov, Andrei Suhoveșky și Andrei Mordvichev.

De asemenea, David Petraeus, general american în retragere și fost șef al CIA, a explicat într-o intervenție la CNN cum au fost uciși înalții ofițeri ai armatei ruse de către trupele ucrainene. Acesta este de părere că blocarea comunicării forțelor ruse de către ucraineni și lipsa de inițiativă a soldaților ruși fac ca generalii armatei ruse să fie mult mai expuși în fața forțelor ucrainene.

Citiți și:  ÎPS Teodosie: "Marx şi Engels nu sunt din Rusia. Sunt de altă origine” / "Vladimir Putin nu-i negru cum îl prezintă toată lumea”

„Sistemul lor de comandă și control s-a stricat, comunicațiile lor au fost bruiate de ucraineni. Comunicațiile securizate nu au funcționat, au fost nevoiți să treacă la un singur canal, apoi la telefoane mobile. Ucrainenii au blocat prefixul pentru Rusia, deci nici asta nu a funcționat. Au furat telefoanele mobile ale ucrainenilor”, a explicat generalul american.

Conform acestuia, „când coloana este oprită, un general nerăbdător, care stă în spate într-un vehicul blindat, merge înainte pentru a afla ce se întâmplă, pentru că nu există inițiativă în rândul ofițerilor subalterni. Acesta iese descoperit, iar ucrainenii au lunetiști foarte, foarte buni, și pur și simplu i-au eliminat”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *