Lovitura TOTALA pentru Orban. Tradare MAXIMA

Președintele PNL, Ludovic Orban, a pierdut susținerea organizației de București pentru viitorul congres al partidului.

Organizația PNL București trebuia să discute și să aprobe susținerea candidaturii lui Ludovic Orban, pentru un nou mandat de președinte al partidului.

Trei dintre șefii organizațiilor de sector au lipsit de la ședință, ceea ce reprezintă un atac direct la Ludovic Orban. Este vorba despre Pavel Popescu, preşedintele PNL Sector 4, Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6, şi Cristian Băcanu, preşedintele PNL Sector 5. Cei trei nu s-au prezentatla şedinţa PNL, unde ar fi trebuit să se voteze rezoluţia de susţinere a lui Ludovic Orban.

Surse politice au declarat pentru EvZ că cei trei președinți de sectoare se opun direct lui Ludovic Orban. Din acest moment este clar că omul lui Orban, în fruntea PNL București, fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, nu mai controlează organizația.

Ciucu s-a răsucit
De altfel, Violeta Alexandru a purtat discuții cu liderii de sectoare, pentru a-l susține pe Orban. Planul era ca liderii de sectoare să iasă în fața cu declarații publice de susține a lui Orban, pentru un nou mandat. UIterior, ei nu ar mai fi putut să își anuleze decizia de a-ș susține pe actualul președinte al PNL.

La începutul lunii martie 2021, Ciprian Ciucu a ieșit public și a anunțat că îl susține pe Orban. Argumentele care l-au făcut pe Ciucu să se răzgândească nu sunt cunoscute.

„Îl voi susține pe Ludovic Orban la Congresul PNL. Lui Ludovic Orban îi sunt recunoscător și pentru cariera mea politică la nivel personal. Partidul acesta a crescut foarte mult de câțiva ani. Mă uit la calitatea oamenilor din partid, la generația care a crescut împreună cu mine în ultimii 2 ani la Sectorul 6 și ce politici de resurse umane am promovat, cel puțin la nivel de București, și îmi dau seama că e altceva. E cu totul altceva ceea ce se întâmplă. Uitați-vă pe cine a adus în Consiliul General PNL pe acest mandat și pe cine a adus Gabriela Firea în Consiliul General. Ceea ce și-a propus Ludovic Orban cu noi, în acești doi ani chiar s-a întâmplat. PNL București arată complet diferit de cum arăta în urmă cu 3-4 ani”, spunea Ciprian Ciucu.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!