Lovitura totala pentru Dragnea. Vestea TERIBILA vine de la Guvernul Orban


Costel Alexe, ministrul Mediului, a declarat că toate clădirile construite ilegal din complexul Belina vor fi dărâmate. Pe lângă acestea și cele care nu corespund reglementării și legislației de mediu în vigoare vor avea aceeași soartă.

Astfel, ministrul Mediului a declarat că va face o vizită pe insulă azi, 25 mai.

”În momentul de față urmează să stabilim pașii și să trimitem OCPI Teleorman solicitare de înregistrare și, respectiv, a dreptului de administrare pentru Agenția Națională Apele Române. De asemenea, va fi necesar să promovăm o cerere de radiere a tuturor mențiunilor privind contractele de închiriere înaintate de Consiliul Județean Teleorman pentru TelDrum și toți ceilalți apropiați ai lui Liviu Dragnea.

Vor fi depuse diligențe pentru expertizarea construcțiilor ilegale fie în vederea autorizării acestora, fie a înlăturării lor în cazul în care normele nu permit autorizarea”, a spus acesta.

Ce se va întâmpla în continuare cu insula Belina
”Din păcate, insula Belina era un paradis de care profitau Liviu Dragnea și toți acoliții lui deși nu-l aveau în proprietate. Colegii de la Apele Române vor merge acolo, și eu mi-am programat o vizită, să vedem ce statut îi vom putea aduce, ce formă de administrare și, mai ales, ce vom putea face acolo ca statul român să câștige de pe urma acestui complex și să ne asigurăm că resursele de apă nu vor fi afectate.

Mâine voi face o vizită în județul Teleorman și voi ajunge și la Belina. Tot ce este ilegal acolo și nu corespunde legislației de mediu în vigoare va fi dărâmat”, a declarat ministrul.

Audierile în dosarul Belina se reiau
Între timp se reiau audierile în dosarul Belina, în care numele fostului lider PSD este vehiculat și în care fostul ministru al Dezvoltării – Sevil Shhaideh este acuzat de abuz în serviciu întrucât l-a ajutat pe Liviu Dragnea să pună mâna pe Insula din Teleorman.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *