Lovitura TOTALA pentru Basescu. Dezvăluire incredibilă!


Victor Ponta a răbufnit într-o intervenție în timpul ședinței online de la Camera Deputaților. Liderul Pro România l-a ironizat pe Traian Băsescu și a cerut explicații cu privire la situația „turnătorilor de la securitate”.

Reacția liderului Pro România survine după ce Petru Movilă a anunțat că PMP va vota eliminarea proiectelor care dau facilități infractorilor.

„PMP va vota pentru eliminarea din sistemul legislativ a proiectelor de lege care dau facilităţi pentru infractori, hoţi, evazionişti, care să vină să îi ierte pe cei care au încălcat legea în dispreţul românilor corecți şi cinstiţi”, a spus Movilă Petru, de la PMP.

„Poate ne lămuriți”
Victor Ponta a cerut lămuriri cu privire la această lege și dacă ea cuprinde vreun aspect legat de „turnătorii de la securitate”. Totodată, liderul Pro România a bătut un apropo cu privire la „numele de Petrov”

Citiți și:  Basescu, reactie FURIBUNDA pe legea carantinarii: În Senat s-a ajuns la ridicolul absolut

„Aş avea nevoie de o precizare ca să ne formăm şi noi punctul de vedere de la colegul de la PMP, dacă prin această lege se spune ceva de turnătorii la securitate, de cei care au o decizie judecătorească că au fost turnători, cu numele de Pretov, ca să ştiu dacă votăm sau nu această lege.

Poate ne lămuriţi cum e cu turnătorii la securitate. Mai sunt şi alţi turnători, sigur, dar mă interesa de cei care au o hotărâre judecătorească. Noi trebuie să respectăm justiţia. Ştiu că dvs. respectați justiţia. Şi, dacă avem pe cineva în ţară condamnat că a fost turnător la securitate, cu numele de Petrov, să ne spuneţi dacă i se aplică sau nu legea, să o votăm şi noi”, a spus Victor Ponta.

Citiți și:  STAREA DE URGENTA TREBUIE REINTRODUSA! Traian Băsescu aruncă bomba privind situația României

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

891 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile