Lovitură TOTALA pentru Arafat! Adevărul despre MORTII din tir

Ies la iveală amănunte absolut uluitoare după tragedia care a îndoliat România luni seara. Trei persoane au murut după ce au rămas fără oxigen în tirul celor de la DSU. Jurnalistul Robert Turcescu spune că Raed Arafat ştia deja de problemele cu care se confruntă acele tiruri. Aceleaşi probleme au fost şi în 2020.

România este lovită crunt de pandemia de coronavirus, iar tragediile colaterale par că încep să ni se întâmple periodic. Ultima, luni seara, într-un tir special amenajat pentru bolnavii de COVID-19, la Victor Babeş.

Acuzaţii grave la adresa lui Raed Arafat
Jurnalistul Robert Turcescu dă de pământ pur şi simplu cu şeful DSU, Raed Arafat. În cadrul eviziunii EVZ PLAY, jurnalistul a dezvăluit faptul că Arafat ştia deja că tirurile nu pot funcţiona pe termen lung.

Mai mult, conform spuselor lui Robert Turcescu, Arafat s-a mai confruntat cu o situaţie trasă la indigo şi la Timişoara, în noiembrue 2020. “Se putea evita nenorocirea de la Victor Babeş. A fost prezentată triumfalist achiziţia tirurilor în iunie anul trecut. 260.000 de euro costă un astfel de tir. La un moment dat era foarte frig în tiruri.

Asta a început să se întâmple din toamnă. Este o dezvăluire îngrozitoare pentru noi toţi. Încă din 18 noiembrie 2020 spunea DSU că la Timişoara s-a întâmplat la fel ca ieri, doar că din fericire fără morţi. Aparatele au oprit furnizarea de oxigen când creşte peste 5,8 bari presiunea. Aici e marea chestiune. Lucrăm cu comunicatul DSU.

Turcescu, atac direct la adresa lui Raed Arafat
Avem o situaţie la indigo. Trebuia să spună Raed Arafat dacă era cinstit. Ni s-a mai întâmplat la Timişoara. Atunci am avut noroc. Nu au murit oameni. În februarie, la Marius Nasta a mai luat foc un tir. Ştie cineva de ce a luat foc? Tirul de la Timişoara unde este. Nu au căldură, la Marius Nasta a luat foc.

În Timişoara la fel, acum au murit trei oameni. Arafat trebuia să fie cinstit şi să spună că s-a mai întâmplat. Nu-s făcute pentru aşa ceva tirurile. Au spus specialiştii. De ce le mai folosim atunci?”, au fost doar câteva din întrebările adresate de către Robert Turcescu şefului DSU, Raed Arafat.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!