Lovitură TOTALA. Florin Cîțu este un stare de SOC!

Florin Cîțu primește o gravă lovitură din interiorul PNL! Va mai putea să candideze la Congres? Dreptul de a conduce partidul i-a fost contestat în instanță de un liberal supărat pentru derogările și abaterile de regulament care s-au făcut pentru favorizarea Premierului.

Florin Cîțu primește o gravă lovitură din interiorul PNL! După ce a pierdut susținerea în Parlament a USR PLUS, Premierul se confruntă cu tot mai multe probleme.

Chiar partidul din care face parte îi pune piedici tot mai mari pentru a prelua conducerea PNL în locul lui Ludovic Orban.

În acest moment, susținerea pe care i-o oferă Președintele Klaus Iohannis pare a fi rămas principalul atu al lui Florin Cîțu.

Florin Cîțu primește o gravă lovitură din interiorul PNL!
Un membru PNL Sector 1 cere în instanţă anularea a două decizii ale Biroului Politic Naţional al PNL, adoptate în 18 şi 23 august, prin care Florin Cîţu a primit derogare de la condiţia vechimii pentru a putea candida la şefia PNL, dar şi cea prin care i-a fost admisă candidatura.

Alexandru Pânişoară, membru al PNL Sector 1, cere Tribunalului Bucureşti să constate nulitatea deciziilor BPN nr 4/ 18.08.2021 şi 18/ 23.08.202. Primul act se referă la acordarea derogării de vechime pentru ca Florin Cîţu să poată candida la şefia PNL, iar cel de-al doilea reprezintă admiterea candidaturii.

”Nu am acţionat la comanda cuiva, ci din propria convingere, din asumare (…) Nu pot să tolerez, să mai tolerez, nelegiuirile care se fac la orice nivel, cu toate riscurile. Nu-l cunosc pe Florin Cîţu şi nici pe Orban, nu are legătura cu ei, cu circul care se petrece, ci cu faptul că PNL cauţionează abateri de la legi şi regulamente…

”Amorţirea asta care a condus la derapaje şi abuzuri”
Poate ar fi gândit şi alţii acţiunea, dar nimeni n-a făcut nimic în sensul ăsta… Păcat, sper să înceapă şi restul colegilor să se trezească din amorţirea asta care a condus la derapaje şi abuzuri”, a scris Alexandru Pânişoară pe Facebook.

Potrivit Statului PNL vechimea necesară pentru a candida la funcţia de preşedinte al PNL este 5 ani, iar Florin Cîţu nu avea această vechime în momentul depunerii candidaturii, arată news.ro.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti în 9 septembrie.

Florin Cîţu şi Ludovic Orban candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL, congresul urmând a avea loc în 25 septembrie.

Sursa: capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *