Lovitură teribilă pentru Klaus Iohannis! Ce i se pregătește

Declarația a fost lansată duminică de George Simion, care a spus că formaţiunea pe care o conduce va iniţia procedura de suspendare a preşedintelui Iohannis când vor avea susţinere parlamentară.

Klaus Iohannis, suspendat? Este obiectivul unei formațiuni din scena politică
George Simion, co-președinte al AUR, a declarat în cadrul emisiunii „Insider Politic”, de la Prima TV, că formațiunea pe care o conduce se gândeşte la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Aşa ar fi normal, pentru că preşedintele trebuie să fie în afara luptei politice, un astfel de demers trebuia dus sau cel puţin iniţiat după alegerile din decembrie 2020, când preşedintele Iohannis a fost clar jucător activ electoral pentru PNL. A luat doar 25%.

Preşedintele trebuie să fie mediator, ori preşedintele face postări. Înainte avea o placă ”PSD, PSD”, ăsta era inamicul public şi dădea bine, acum a făcut o postare despre noi. Ori, extremişti, neextremişti, de dreapta, de stânga, cum vrea dânsul, nu cred că are voie să trateze un partid parlamentar care a fost votat de 600.000 de români aproape în felul ăsta. Şi pentru asta Klaus Iohannis merită suspendat şi de data asta, faţă de alte exerciţii similare, cred că românii o să-l dea jos pe Klaus Iohannis”, a declarat George Simion.

Citiți și:  Adevărul despre gestul lui Klaus Iohannis în SCANDALUL MOMENTULUI: Lucrurile evoluează spectaculos

AUR va iniţia procedura de suspendare a lui Iohannis?
De asemenea, acesta fost întrebat dacă AUR va iniţia procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis. Potrivit celor spuse de George Simion, procedura va fi inițiată „în momentul în care găsim susţinere parlamentară”.

„În momentul în care găsim susţinere parlamentară, da, cu siguranţă, la fel cum am făcut şi cu moţiunea, mergem până la capăt. Poate o să existe dorinţă din partea PSD să renunţe la atitudinea asta prietenoasă faţă de Klaus Iohannis şi să meargă la război. Ştiu eu ce va mai face în continuare? Cert e că situaţia de fapt în care Klaus Iohannis este părintele PNL-ului şi nici măcar cu ceilalţi din coaliţie nu discută, nu este firească”, a completat George Simion.

Citiți și:  Scandal cu George Simion și Gelu Vișan IN DIRECT: 'Ești un nesimțit și un prost. Ești un golan și un derbedeu'

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *