Lovitura TERIBILA pentru Dragnea. A primit o veste cutremurătoare direct la Rahova

Liviu Dragnea este încarcerat la Rahova iar zi de zi are parte de vești proaste. Confruntat cu tot mai multe probleme după ce Viorica Dăncilă a de decis să-I elimine pe toți cei considerați apropiați lui, acum se află în situația de a mai pierde ceva important pentru el.

Timp de 10 ani, Liviu Dragnea a fost cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele din Teleorman. Condmanarea sa i-a determinat pe consilierii locali să treacă la fapte și să ceară retragerea titlului de cetățean de onoare conferit de administrația locală.

Astfel, șase consilieri locali au inițiat un proiect de hotărâre pe acest subiect în care spun răspicat că “este dezonorant pentru oraș să aibă drept cetățean de onoare un pușcăriaș”.

Citiți și:  EXPLOZIV! Dragnea pregătește marea RĂZBUNARE

În opinia lor, titlul de cetățean de onoare se acordă unor oameni care au o contribuție privind realizarea unor obiective, rezultate deosebite, sprijin pentru comunitate. “Dragnea, în afară de faptul că nu a ajutat cu nimic orașul Turnu Măgurele, este un infractor. Și, scuzați-mă, Turnu Măgurele nu este un oraș de infractori. Dacă era oraș de infractori, atunci era o mândrie și o onoare să avem un infractor cetățean de onoare”, a declarat, Claudiu Crăcea, unul dintre inițiatorii proiectului, conform Mediafax.

Dacă titlul conferit lui Dragnea nu va fi retras, atunci aceștia au amenințat cu proteste zilnice în oraș.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile