LOVITURĂ sub CENTURĂ pentru DRAGNEA. PONTA II DA LA ….P*IE

Situația din PSD devine din ce în ce mai tensionată, iar deținerea majorității din Parlament a devenit un lucru incert. Deputații PSD aleg să se înscrie în partidul Pro România, înființat de de fostul premier Victor Ponta, declarând că sunt nemulțumiți de modul în care a ajuns PSD să fie condus.

Gabriel Ispas, fost secretar de stat în Ministerul Educației în guvernul Tudose, demisionează din PSD si se inscrie in partidul lui Victor Ponta, Pro România, asta după ce, recent, fostul premier Mihai Tudose a anunțat că își dă demisia din partidul condus de Dragnea.

„La un moment dat, îți pui întrebarea dacă politicile pe care partidul din care faci parte și ale guvernului pe care îl susții mai au vreo legătură cu cetățenii. Când vezi că promovarea în funcții publice este o glumă sinistră, că în locul valorii se promovează impostura, incultura și dependența totală de șef, îți dai seama că lucrurile merg într-o direcție greșită”, a declarat Gabriel Ispas pentru Edupedu.ro.

Ispas spune ca s-a referit la “agentul guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, continuând cu jumătate de guvern, cu președinta ANAF-ului, iar exemplele sunt atat de multe, încât e foarte greu să faci o sinteză și de multe ori nu nominalizez pe cineva ca să nu se simtă jigniți alții că nu sunt în panoplia vedetelor”.

Gabriel Ispas a fost demis din funcția de secretar de stat după ce a fost pus sub învinuire în dosarul Cutezatorii. Ulterior, faptele în ceea ce îl privesțe au fost clasate.

Demisia lui Gabriel Ispas din PSD vine după ce mai mulți parlamentari au părăsit PSD. Printre acestia, Mihai Tudore si Georgian Pop.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *