GENERAL

LOVITURĂ pentru un CELEBRU ȘEF din Poliția Română!

masinapolitie

La începutul lunii august, comisarul-șef Bogdan Berechet a câștigat concursul pentru funcția de director general al Poliției Capitalei. La acea vreme dezvăluiam, pe surse, că Radu Gavriș, celebrul șef de la Omoruri, nu s-a prezentat la concurs, deoarece e cercetat disciplinar.

Inspectoratul General al Poliției Române a confirmat, pentru Bugetul.ro, această informație.

Potrivit unui răspuns primit de Bugetul.ro de la Biroul de Presă al IGPR, comisarul-șef Radu Gavriș face obiectul a două cercetări interne.

„Urmare a cererii dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

În urma verificărilor efectuate la structura competentă din cadrul I.G.P.R. a rezultat faptul că, persoana la care faceți referire face obiectul a două cercetări prealabile declanșate și efectuate la nivelul unității noastre”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Poliția Română.

Dezvăluire Bugetul.ro. Comisarul-șef Bogdan Berechet este noul șef plin al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, după ce a câștigat concursul pentru funcția de director general al DGPMB. Practic, Berechet rămâne la șefia Poliției Capitalei, el fiind împuternicit la conducerea instituției în ianuarie 2020.

Unul dintre contracandidații săi, celebrul comisar-șef Radu Gavriș, nu s-a prezentat la concurs.

De altfel, una dintre condițiile la înscrierea în concurs era aceea ca polițistul să nu fie cercetat disciplinar.

„Să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală”, se preciza în anunțul pentru ocupareafuncţiei de director general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Bugetul.ro a făcut o solicitare la Biroul de Presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a verifica informația, însă până la ora publicării articolului nu a primit niciun răspuns.

Comisarul-șef Bogdan Berechet a câștigat concursul pentru funcția de director general al DGPMB, cu nota 7,76.

Sursa: bugetul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.