Lovitură pentru toți clienții RCS&RDS! Acest serviciu nu va mai fi gratuit din februarie 2019

Lovitură în plin pentru clienții RCS&RDS! Acest serviciu nu va mai fi gratuit din februarie 2019. Este vorba despre televiziunea Digi 4K, lansată în teste Ultra HD din 23 noiembrie 2018.

Testele se vor finaliza la 31 ianuarie 2019. Începând cu 1 februarie 2019, televiziunea Digi 4K va fi inclusa într-o nouă extra-opțiune pentru cablu tv digital de la RCS RDS, care se va factura cu valoarea lunara de 5 Iei, TVA inclusă.

În privința clienților noi care vor încheia contracte, aceștia vor putea sa aleagă în contract aceasta extra-opțiune pentru Digi 4K la 5 lei lunar, dar vor beneficia de o promoție de discount 100% până pe 31 ianuarie 2019.

Televiziunea Digi 4K va funcționa doar cu ajutorul unui Smart CAM introdus într-un televizor Ultra HD compatibil, nu va putea poate fi recepționată cu un receptor HD sau SD.

Extra-opțiunile HBO, MaxPack, FilmNow, Digi 4K vor putea sa fie achiziționate pentru o perioada contractuala indivizibilă de minimum o lună de zile, nefiind disponibilă furnizarea serviciilor pentru intervale mai mici de o lună, scrie hdsatelit.com.

De asemenea, începând din data de 6 decembrie 2018 se vor aplica următoarele modificări în oferta de extra-opțiuni pentru cablu tv și DTH satelit, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții persoane juridice: Film Now se va factura cu 3 lei (TVA inclusa) pentru toți clienții care contractează extraoptiunea începând din 6 decembrie 2018. Clienții existenți care au activa extraoptiunea Film Now vor achita 3 lei (TVA inclusa), începând cu data de 1 februarie 2019.

Aceștia vor primi notificări cu mesajul:

„Prin Film Now (fostul Digi Film), RCS & RDS aduce în casele telespectatorilor cele mai importante și mai emoționante producții cinematografice. De la filmele cu cele mai mari încasări la serialele de vârf ale momentului, Film Now răspunde tuturor gusturilor. Vă propunem, din 1 februarie 2019, un nou tarif pentru extraopțiunea Film Now, de 3 lei/lună. În cazul în care nu sunteți de acord cu această modificare, aveți dreptul de a renunța la extraopțiunea Film Now, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalități sau despăgubiri.

Vă informăm, totodată, că la achiziționarea mai multor extraopţiuni Pay TV din oferta curentă a Digi RCS & RDS (HBO, MaxPack, FilmNow, Digi 4K, mai putin extraopţiunea Adult), veţi putea beneficia de următoarele reduceri aplicate la serviciul TV digital de bază:
– 1 leu/lună, în cazul achiziționării a 2 extraopţiuni Pay TV;
– 2 lei/lună, în cazul achiziționării a 3 extraopţiuni Pay TV. ”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *