LOVITURĂ PENTRU MAFIA BIGPHARMA: Italia corectează numărul de decese C0VID, reducându-l cu 97%

Institutul Superior de Sănătate din Italia a redus drastic numărul oficial al deceselor cauzate de COVID cu peste 97%, după ce a schimbat definiția unui deces în sensul că o persoană a murit din cauza COVID și nu cu COVID.

Ziarul italian Il Tempo relatează că Institutul a revizuit în scădere numărul persoanelor care au murit din cauza COVID și nu cu COVID de la 130.000 la mai puțin de 4.000.

„Da, ați citit bine. Se pare că 97,1% dintre decesele atribuite până acum Covidului nu s-au datorat direct Covidului”, scrie Toby Young.

Dintre cele 130.468 de decese înregistrate oficial ca decese cauzate de COVID de la începutul pandemiei, doar 3.783 sunt atribuite direct doar virusului.

„Toți ceilalți italieni care și-au pierdut viața aveau între una și cinci boli preexistente. Dintre cei cu vârsta de peste 67 de ani care au murit, 7% aveau mai mult de trei comorbidități, iar 18% cel puțin două”, scrie Young.

„Potrivit Institutului, 65,8% dintre italienii care au murit după ce au fost infectați cu Covid erau bolnavi de hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată), 23,5% aveau demență, 29,3% aveau diabet, iar 24,8% fibrilație atrială. La toate acestea se adaugă faptul că 17,4% aveau probleme pulmonare, 16,3% avuseseră cancer în ultimii cinci ani și 15,7% suferiseră anterior de insuficiențe cardiace.”

Vezi – PARADOXUL (sau firescul?) CURVEI: Numerele Covid s-au prabusit dar Marcel Ciolacu iese pe scena si recita ca certificatul verde e „o prioritate și o necesitate”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Bun, bun, dar o legătură să vedem și noi originalul? Chiar dacă-i în italiană (engleză, franceză, germană).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *