Lovitură pentru Liviu Dragnea: Se încearcă debarcarea lui de la șefia Camerei Deputaților

După ultimele demisii din partid, PSD a pierdut oficial majoritatea în Camera Deputaților. PNL încearcă să profite de situația creată, motiv pentru care, la începutul ședinței de astăzi din Cameră, a cerut introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de revocare a lui Liviu Dragnea, din funcția de președinte și a lui Florin Iordache, din funcția de vice-președinte.

PNL cere revocarea lui Dragnea pe motiv de încălcare a regulamentului şi a Constituţiei. Acesta a fost însă respins în Biroul Permanent.

„În niciun caz nu voi supune votului. Astăzi stăm pe procedură, să învăţăm regulamentul. Nu pot supune la vot introducerea pe ordinea de zi dacă nu este unanimitate din partea liderilor de grup”, a spus Iordache, care le-a cerut liderilor de grup să vină la consultări.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

Conştienţi de situaţia critică în care se află, liderii PSD au dat un semnal în această dimineaţă prin care s-a dorit strângerea rândurilor. Tuturor deputaţilor social-democraţi li s-a cerut să fie prezenţi astăzi, la 09.30, pentru a vedea exact pe câte voturi se mai bazează partidul.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile