Încă o lovitură pentru JIGODIA de Ponta: mă-sa şi sora-sa ajung la DNA

ponta

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Măsura vine după audierile maraton de marţi, care au durat 17 ore.

După doar o zi de pauză, audierile vor fi reluate joi. Potrivit România TV, procurorii DNA Ploieşti se apropie şi mai mult de Ponta, urmând să le audieze pe mama şi pe sora premierului.

Cumnatul premierului este acuzat de DNA de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea, nelegală, a destinației fondurilor europene şi evaziune fiscală. Acesta ar fi apelat, împreună cu alţi trei complici, la deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma, precum şi la preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, pentru câştigarea ilegală a unui contract de execuţie a lucrărilor de canalizare din Comarnic. Ulterior, asociaţia de firme din care făcea parte şi firma lui Herţanu şi-a bătut joc de lucrări, a deturnat fondurile europene în interes propriu şi au folosit tehnici evazioniste.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.