Lovitură pentru cuplul prezidențial. Ipoteză: Carmen Iohannis ar putea fi ARESTATĂ? Traian Băsescu sare cu sfaturi

Lovitură dură pentru soția preşedintelui. Carmen Iohannis, soţia lui Klaus Iohannis, a fost citată pentru a fi audiată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură sumele de bani obţinute de familia Iohannis din închirierea unui imobil. Prima doamnă urmează să fie audiată de procurorii Parchetului General joia viitoare.

Totul a pronit de la două immobile din central Sibiului care au intrat în posesia preşedintelui Iohannis şi a Primei Doamne în 1999 şi de pe urma unuia dintre aceştia cei doi ar fi încasat 320.000 euro.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a lăsat de înţeles că Prima Doamnă ar putea face parte din orice scenariu şi a vorbit despre ce i s-a întâmplat fratelui său, Mircea Băsescu, când a fost arestat, iar ulterior a fost şi condamnat.

”Poate să facă ce am făcut şi eu când fratele meu a fost arestat preventiv, mi-am continuat mandatul.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Citiți și:  Şoc total pentru Iohannnis! Lovitura DURA pentru Presedinte

Denunţul în cazul familiei prezidenţiale a fost depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, Carmen Iohannis, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Iniţial, denunţul a fost înregistrat în mai 2018 la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior la Parchetul General.

În denunţul depus la Parchet se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

Citiți și:  NEWS ALERT. Ne îndreptăm spre CEL MAI NEGRU SCENARIU?! Ședință fulger la Ministerul Sănătății!

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deţinut de Klaus şi Carmen Iohannis.

„În ultimii 14 ani, soţii Iohannis şi Ioan Bastea au câştigat câte 320.000 euro (640.000 euro în total) din închirierea acestui spaţiu comercial, potrivit contractelor de închiriere. Astfel, trei din cele şase „case”, câte sunt consemnate, în total, în declaraţia de avere a numitului Klaus Werner Iohannis, au fost cumparate cu banii proveniţi din închirierea acestui spatiu comercial, patru din cele şase „case” ale preşedintelui României – cele trei menţionate mai sus şi spatiul comercial de sine stătător – au o origine juridică considerată de instanţe ilegală”, arată luju.ro în plângere.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile