LOVITURĂ pentru Clotilde Armand. Magistrații NU i-au validat mandatul

Clotilde Armand nu a fost validată ca primar al Sectorului 1. Candidata PNL-USR-PLUS a fost declarată câștigătoare a funcției de edil al celui mai bogat sector al Capitalei. Mandatul reprezentantei Dreptei nu a fost validat, iar Armand mai are de așteptat până când își va ocupa biroul.

Clotilde Armand nu a fost validată în funcție
Posibilitatea anulării alegerilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 a apărut din nou în prim plan. Mandatul de primar al celui mai important sector al Capitalei nu a fost validat după ce avocatul Gheorghe Piperea a depus în instanță o cerere de posibilă fraudare a alegerilor din 27 septembrie 2020. Termenul la care cererea trebuie analizată este de 14 octombrie, motiv pentru care Clotilde Armand nu poate fi validată în noua funcție:

„E vorba de o intervenție în care invocăm o fraudă electorală. Astăzi, 12 octombrie 2020, nu s-a judecat pentru că judecătorul a considerat că sunt necesare foarte multe documente. Acestea trebuie să demonstreze sau, după caz, să infirme acuzațiile de fraudă electorală”, a precizat Piperea la Antena3.

Citiți și:  Breaking news! BOMBA MOMENTULUI: Clotilde Armand ar putea rămâne pe drumuri. Poliția a numărat buletinele de vot

Clotilde Armand, nevoită să aștepte pentru a fi confirmată oficial
Clotilde Armand a fost aleasă primar al Sectorului 1 din București, însă este nevoită să aștepte validarea cel puțin câteva zile. Asta după ce avocatul Gheorghe Piperea a înaintat cererea în instanță. Piperea consideră că există suficiente dovezi care indică o posibilă fraudare a alegerilor din Sectorul 1:

„Sunt foarte multe astfel de argumente. În afară de filmulețele care tot apar ca ciupercile după ploaie pe la televizor, mă mir că nu sunt luate în considerare mai repede de cei de la Parchet. Apar și niște indicii foarte puternice că platforma informatică utilizată pentru aceste alegeri. În privința alegerilor de la Sectorul 1 cel puțin, pare să fi fost clonată”, a mai spus Piperea.

În opinia avocatului lui Daniel Tudorache, situaia trebuie analizată foarte atent pentru ca la final decizia să fie inatacabilă:

„Pare să fi fost utilizate softuri care înlocuiesc sau sunt utilizate în paralel cu cele create de cei de la STS pentru AEP. Este vorba doar de indicii, pentru asta este nevoie de o expertiză informatică”

Citiți și:  Documentul scăpat din interior! ‘Mizele ascunse’ ale lui Clotilde Armand

Daniel Tudorache contestă victoria obținută de Clotilde Armand
Clotilde Armand nu a fost validată în funcția de primar al Sectorului 1. Acest lucru este doar un episod al „telenovelei” rezultatelor alegerilor din 27 septembrie. La scurt timp după anunțarea primelor rezultate parțiale s-a declanșat o adevărată nebunie. Atât Clotilde Armand cât și Daniel Tudorache și-au proclamat victoria.

Ulterior au apărut imagini surprinse în încăperea în care se aflau sacii cu voturile din sector. Candidatul PSD, Daniel Tudorache a declarat că rezultatele au fost fraudate, în vreme ce Armand a afirmat că e doar o strategie PSD.

La finalul numărării voturilor, Clotilde Armand a fost declarată câștigătoare a alegerilor pentru Primăria Sectorului 1 cu un procent de 40,94%.

Sursa: impact.ro

1.226 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU