Lovitură năucitoare pentru Rareș Bogdan

Cozmin Gușă s-a lansat în televiziune și în calitatea de moderator. Vineri seara a fost prima ediție a emisiunii sale România 2019. Printre invitați, jurnaliștii Dan Andronic și Ion M. Ioniță, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, deputatul PMP, Robert Turcescu și omul de afaceri Marius Stoian. Talk show-ul pare să fi fost unul de succes, care a stârnit dezbateri ample.

Patronul Realitatea Tv a anunţat că va realiza emisiunea de trei ori pe săptămănă: joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20.30 – 24.00. Dan Andronic, l-a întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?” În replică, Cozmin Guşă i-a spus: „Rareş va avea emisiune joi… din când în când, atunci când n-o fac eu!”.

Acest lucru înseamnă că Rareş Bogdan va veni probabil ca invitat al emisiunii, ceea ce ar fi o premieră, întrucât acesta rar acceptă să nu fie el la cârma unui talk show unde participă. Totuşi, vedeta postului va continua să prezinte Jocuri de Putere în restul zilelor, mai exact de duminică până joi, însă joi doar atunci când Cozmin Guşă va fi ocupat cu alte proiecte.

Recent, Rareş Bogdan a fost suspendat de pe post preţ de două zile pentru că a refuzat iniţial să pună în aplicare o decizie a managementului, mai exact aceea de a nu-i mai invita la Realitatea Tv oe Oreste sau Oana Stănciulescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.