LOVITURA NAUCITOARE pentru Mihai Gâdea. Așa ceva nu i s-a întâmplat niciodată

Mihai Gâdea încasează o lovitură de proporții, în urma căreia emisiunea Sinteza Zilei nu va mai fi la fel.

După scandalul monstru în urma căruia purtătirul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din platoul „Sinteza zilei”, președintele PNL, Ludovic Orban, vine cu un anunț surprinzător.

Acesta susține că în cadrul Biroului Executiv de luni, va propune ca liberalii să boicoteze emisiunea lui Mihai Gâdea, cel puțin până ce acesta își va prezenta public scuze pentru atitudinea avută împotriva lui Dancă.

„”Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire față de purtătorul de cuvânt al PNL și față de oamenii care vizionau dezbaterea în acele momente. În cadrul reuniunii de luni a Biroului Executiv voi propune ca Partidul Naţional Liberal să boicoteze emisiunea lui Mihai Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de fairplay, de bun-simț, o atitudine a unui dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus adevăruri care l-au deranjat,” a declarat Ludovic Orban.

Citiți și:  Gadea, in stare de SOC TOTAL

De asemenea, președintele PNL susține că partidul pe care îl reprezintă va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului, comportamentul lui Gâdea fiind în deplină contradicție cu asigurarea informării corecte și a pluralismului de opinii.

LASA UN COMENTARIU