Lovitură năucitoare pentru Liviu Dragnea! Americanii îl obligă să mențină un ministru pe care-l dorea remaniat! Despre cine este vorba

Liviu Dragnea și-a propus să facă din nou ordine în partid, cu ocazia deja celebrei remanieri guvernamentale. Ultimul puci a fost unul care l-a slăbit mult, iar acum dorește să scape de trădători. Dacă în cazul lui Tudorel Toader nu găsește înțelegere din partea ALDE, ei bine se pare că nici în PSD lucrurile nu stau chiar roz.

Liviu Dragnea doreşte să-l schimbe pe Mihai Fifor de la Ministerul Apărării Naţionale şi asta după ce a aflat din presă că acesta din urmă a semnat petiţia împotriva lui. Doar că lucrurile se complică pentru că ministrul are susţinere solidă din partea americanilor, care nu doresc ca acesta să fie schimbat din funcţie. Și nu este deloc surprinzător, ţinând cont de contractele cu multe zero-uri pe care le-a gestionat Fifor în ultima perioadă şi care evident sunt chiar cu SUA.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Că să-şi arate susţinerea pentru ministrul Apărării, Ambasada SUA a ţinut să transmită un mesaj cu subînţeles pe pagina de facebook a instituţiei.

”Ambasadorul Hans Klemm s-a întâlnit ieri cu ministrul apărarii Mihai Fifor în continuarea vizitei oficiale pe care ministrul Fifor a efectuat-o, în luna septembrie, în Statele Unite, la invitaţia secretarului american al Apărării, James Mattis. În numele Guvernului Statelor Unite, ambasadorul Klemm i-a transmis ministrului Fifor aprecierea faţă de rolul puternic al României ca partener strategic şi aliat în cadrul NATO. Cei doi au discutat despre angajamentul Românei de a lua măsuri pentru întărirea capacităţii de apărare, aşa cum este finalizarea celei de-a doua faze a achiziţiei Sistemului de apărare antirachetă Patriot.”, arată un mesaj al Ambasadei SUA.

Citiți și:  AU INTERZISI! Nicusor Dan taie si spanzura in PMB. Scandal URIAS . A intervenit politia

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU