Lovitură NAUCITOARE pentru Guvern

Guvernul condus de Viorica Dăncilă primește una dintre cele mai grele lovituri de la preluarea mandatului. Vicepremierul Viorel Ștefan va efectua începând de, joi, 17, o vizită la Bruxelles și a încercat să își aranjeze o serie de întâlniri cu înalți oficiali europeni, însă a fost refuzat, informează Bussines Review.

Vicepremierul Viorel Ștefan a încercat să stabilească o întâlnire cu doi dintre cei mai influenți lideri pe zona de finanțe de la Bruxelles. Vicepremierul a dorit o întâlnire cu Valdis Dombrovskis, vicepreședintele Comisiei Europene, cel care are în coordonrea domeniul stabilitate financiară și piețe de capital. Un al doilea lider care l-a refuzat pe Viorel Ștefan este Pierre Moscovici, comisar european pentru probleme economice și financiare.

Citiți și:  Dăncilă RABUFNESTE. Acuzatii grave impotriva lui Liviu Dragnea

Totuși, Viorel Ștefan va fi primit de comisarul european Corina Crețu, dar și de Magrethe Vestager, comisarul european pentru domeniul concurenței.

UPDATE: Reacția Guvernului, la informațiile apărute în presă:

”Ca reacție la informațiile apărute în spațiul public referitoare la vizita viceprim-ministrului Viorel Ștefan la Bruxelles, Biroul de presă al Guvernului este abilitat să facă facă următoarele precizări:

Domnul viceprim-ministru Viorel Ștefan a avut stabilită încă din data de 7 mai a.c. o întrevedere cu comisarul european pentru Concurență, Magrethe Vestager, pentru a discuta situatia Sidex Galati, urmare adoptarii de către Comisia Europeană a deciziei de autorizare condiționată în cazul concentrării economice privind preluarea Ilva de către ArcelorMittal, dar și a altor cazuri cu impact pentru economia românească.

Citiți și:  PSD, zguduit din temelii. Viorica Dancila, DEZVALUIRI incomode

Informațiile apărute cu privire la celelalte componente ale programului apărute în presă sunt pure speculații”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile