Lovitura năucitoare pe care Dragnea i-a pregătit-o lui Klaus Iohannis. Președintele României va avea mari probleme

Cu un an înainte de alegerile prezidențiale, putem spune că avem deja parte de o campanie electorală în plină desfășurare și că deja se joacă dur. Guvernul Dăncilă, condus în realitate de Liviu Dragnea, i-a pregătit încă o lovitură președintelui Klaus Iohannis.

Mai exact, conform unor surse citate şi de Antena 3, Liviu Dragnea ar fi hotărât să-l lase pe Klaus Iohannis fără bani. Se pare că Guvernul are de gând să-i dea preşedintelui doar o treime din suma solicitată la rectificarea bugetară şi asta în ciuda insistenţelor Administraţiei Prezidenţiale care s-a plâns că are nevoie de resurse pentru proiectele pe care le au în plan.

Citiți și:  ALERTĂ Klaus Iohannis, anunt CRUCIAL. Breaking news

Mai mult decât atât, urmează an electoral, aşadar şeful statului ar avea nevoie de un buget generos, mai mult ca niciodată. Administraţia Prezidenţială a cerut peste 10 milioane de lei, însă Executivul ar urma să aprobe doar 2,6 milioane de lei, conform unor surse politice.

Decizia aceasta fără precedent ar fi fost luată după ce Iohannis a avut multe poziţii dure faţă de Guvern. Picătura care ar fi umplul paharul ar fi chiar declaraţiile uluitoare, care au ajuns în toate statele UE, cum că România nu este pregătită să preia preşedinţia UE. În acest contex, rămas fără banii necesari pentru proiectele sale, Klaus Iohannis va avea mari probleme în anul care urmează.

Citiți și:  BREAKING ANUNTURILE ZILEI vin de la Klaus Iohannis

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile