Lovitură în PSD! Lista bombă cu „greii” care se întorc în partid

Președintele organizației PSD Olt, Paul Stănescu crede că în partid ar trebui făcut loc vechilor dinozauri, din perioada de glorie, precum Adrian Năstase, Vasile Dâncu sau Vasile Pușcaș și chiar Miron Mitrea.

El s-a arătat încrezător că având o asemenea echipă, PSD va reveni în forță la viitoarele alegeri din 2020.

În linia partidului, Paul Stănescu a strâmbat din nas la auzul numelui lui Victor Ponta, deși s-a întâlnit cu acesta după căderea Guvernului Dăncilă.

„Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat Paul Stănescu pentru Europa Liberă.

După moțiunea de cenzură, Paul Stănescu a revenit în fruntea PSD, alături de baronii Marian Oprișan și Marcel Ciolacu, toți marginalizați după ultimul congres al partidului, iar acum pozează în lideri salvatori.

Numele baronului de Olt este vehiculat, în această perioadă, printre cele ale posibililor candidați la șefia PSD, după alegerile prezidențiale.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *