Lovitura IN PLIN pentru Raed Arafat. Breaking

Marcel Ioan Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că  că elicopterele SMURD vor zbura și noaptea.

Această măsură  vine în contextul în care există pacienți a căror viață este în pericol.

„Aceste elicoptere de la Iași, Arad, craiova, București, Constanța sunt în slujba cetățenilor”.

Anunțul ministrului a fost făcut după ce în urmă cu numai o săptămână Marcel Vela a avut un schimb dur de replici cu Raed Arafat, în contextul în care fetița rănită de la Vâlcea nu a fost preluată de elicopterul SMURD deoarece acestea nu zboară noaptea.

Vela a cerut și explicații de ce elicopterele nu pot decola noaptea, asa cum s-a afirmat, întrucât au existat cazuri în care s-a putut. Mai mult, ministrul a vrut să știe și care sunt motivele de numai la București și Târgu Mureș sunt elicoptere: „La Constanța, Iași, Timișoara, de ce nu?”.

Citiți și:  A RECUNOSCUT. Care este SECRETUL lui Arafat: "Nu e nicio rușine!"

Ministrul de Interne a lansat avertismentul că „din punctul meu de vedere, a fost o dezorganizare evidentă și la Vâlcea o să trimit Corpul de Control”.

Dialog tensionat între Marcel Vela și Raed Arafat

Marcel Vela: Dacă fiica pe care o știți, așa cum părinții au suferit, văzând copilul lor în suferință, ar fi pățit ceva? Nu ar fi fost MAI blamat, pus la zid, scăzut în ochii cetățenilor, ca încredere, ca apreciere, pentru că ne organizăm doar așa, de ochii lumii? Din punctul meu de vedere, a fost o dezorganizare evidentă și la Vâlcea. Pe viitor, nu se va mai repeta, în mandatul meu, o asemenea situație, în care un copil a suferit. Nu ne jucăm cu viețile oamenilor, nu facem doar paradă la televizor, PR grozav ce bine organizăm noi salvarea oamenilor și era să moară un copil, din neglijență sau proastă organizare.

Citiți și:  Lucian Bode, anunt SOCANT: Raed Arafat s-a IMPLICAT PERSONAL în scandalul Șoșoacă!

Raed Arafat: Avem nevoie de piloți, domnule ministru.

Marcel Vela: Faceți rost! Cauza inginerească e că nu avem piloți. Ce ați făcut de 20 de ani să faceți rost de piloți? Nu-mi răspundeți că știu. Avem elipcoptere, medici, dar n-avem piloți, dar avem români care mor pentru că noi n-avem piloți. Angajați piloți, care e problema?

Raed Arafat: Este regulă care este și în alte părți. Avem piloți noi, dar încă nu au atins nivelul să poată să facă al doilea echipaj pentru că nu au ajuns la 1.000 de ore de zbor să fie comandant de aeronavă. Domnul inspector general poate să mă corecteze dacă greșesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.