Lovitura finală pentru Dragnea și PSD. Parlamentul European a făcut anunțul

Liviu Dragnea are parte de vești cutremurătoare. Dacă ceea ce tocmai s-a anunțat de la Strasbourg va deveni realitate, atunci PSD se confruntă cu unul dintre cele mai negre episoade din istoria sa.

Liviu Dragnea are probleme mari. El a primit un mesaj dezastruos cu privire la viitorul european al PSD. Mai exact, social-democraţii suedezi au cerut oficial excluderea partidului aflat la putere în România din familia europeană a Socialiştilor şi Democraţilor.

Potrivit Realitatea TV, declarația a fost făcută, în exclusivitate, pentru postul de televiziune, chiar de Ana Maria Gomes, membră a Comisiei pentru Libertăţi Civile.

,,Partidul suedez a scris deja conducerii familiei politice (a Socialiştilor şi Democraţilor – n.r.) pentru a cere ca PSD, acest PSD, cu această conducere, să fie exclus. Susţin acest lucru. Sper că în următoarele zile să existe discuţii în grupul nostru, în familia noastră politică, pentru a putea duce la o excludere clară înainte de alegeri. Nu se poate să mergem la urne şi să fim în aceeaşi mocirlă ca PPE în cazul lui (Viktor – n.r.) Orban”, a comentat Ana Maria Gomes, membră a Comisiei pentru Libertăţi Civile.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile