LOVITURA FINALA pentru Dancila. Este sfarsitul! Breaking news

Lovitura finală pentru guvernul Dăncilă vine de la UDMR. Deși reprezentau ultima speranță pentru ca PSD să mai aibă majoritate parlamentară, UDMR a anunțat că la moțiune, vor vota împotriva Guvernului. Este o chestiune de timp până când guvernul Dăncilă va pica.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri, pentru Agerpres, că prima variantă a Guvernului Dăncilă e să demisioneze, după ce ALDE a anunţat că iese de la guvernare.

„Prima variantă ar fi să demisioneze. Este o chestiune absolut normală, corectă, dacă nu se poate construi o altă majoritate, premierul renunţă la mandat”, a spus Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, a doua variantă ar fi depunerea unei moţiuni de cenzură de către opoziţie.

„Sunt şanse să treacă moţiunea. PNL a anunţat, ALDE susţine, Pro România susţine, noi data trecută am susţinut, aşteptăm să fie depusă moţiunea şi ne vom comporta cum ne-am comportat şi la moţiunea trecută”, a afirmat preşedintele UDMR.

El a mai precizat că varianta alegerilor anticipate este exclusă, potrivit legii, deoarece suntem în ultimele şase luni înaintea alegerilor prezidenţiale.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/