LOVITURA FINALA pentru Dancila. Este sfarsitul! Breaking news

Lovitura finală pentru guvernul Dăncilă vine de la UDMR. Deși reprezentau ultima speranță pentru ca PSD să mai aibă majoritate parlamentară, UDMR a anunțat că la moțiune, vor vota împotriva Guvernului. Este o chestiune de timp până când guvernul Dăncilă va pica.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri, pentru Agerpres, că prima variantă a Guvernului Dăncilă e să demisioneze, după ce ALDE a anunţat că iese de la guvernare.

„Prima variantă ar fi să demisioneze. Este o chestiune absolut normală, corectă, dacă nu se poate construi o altă majoritate, premierul renunţă la mandat”, a spus Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, a doua variantă ar fi depunerea unei moţiuni de cenzură de către opoziţie.

„Sunt şanse să treacă moţiunea. PNL a anunţat, ALDE susţine, Pro România susţine, noi data trecută am susţinut, aşteptăm să fie depusă moţiunea şi ne vom comporta cum ne-am comportat şi la moţiunea trecută”, a afirmat preşedintele UDMR.

El a mai precizat că varianta alegerilor anticipate este exclusă, potrivit legii, deoarece suntem în ultimele şase luni înaintea alegerilor prezidenţiale.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu