Lovitură fără precedent. Sondaj DEVASTATOR pentru ACEST partid

Uniunea Salvați România (USR) nu o duce deloc bine în sondaje, arată sociologul Mirela Palada într-o nouă postare pe blogul său. Potrivit unui sondaj Sociopol, Uniunea Salvați România (USR) a scăzut foarte mult în sondaje după ruptura coaliției de guvernare din care făcea parte.

Lovitură fără precedent pentru USR! Partidul a scăzut grav în sondaje
Uniunea Salvați România (USR) a scăzut extrem de mult în sondaje în ultima vreme. Într-o postare pe blogul său, sociologul Mirel Palada spune că USR a scăzut sub 10% în sondaje, citând Sociopol.

”Să fie bine, să nu fie rău. V-am spus că USR a scăzut deja sub 10%? Ghinion.”, notează acesta, adăugând și o poză din sondajul efectuat de Sociopol cu privire la evoluția opțiunilor de vot în ceea ce privește USR.

Citiți și:  Maimuțăreală dusă la extrem: Cătălin Drulă a sesizat CNCD după ce un deputat AUR l-a numit „nazist” pe Ovidiu Ganţ

Potrivit Sociopol, USR a atins cel mai înalt nivel în ceea ce privește opțiunile de vot în luna iulie 2019, procentajul fiind puțin peste 20%.

Mirel Palada: 70% dintre români consideră că România merge într-o direcție greșită
De asemenea, Mirel Palada a abordat și percepția românilor în ceea ce privește direcția în care se îndreaptă țara noastră, scriind ”după cîteva luni în care sondajele Sociopol au tot identificat o mare zăticnire socială, spre și peste 80% din total populație care considera că “lucrurile merg într-o direcție greșită”, ieri avem primul semn că, totuși, e foarte posibil să se pună capăt pentru moment patimii politice.”

Citiți și:  Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat | VIDEO

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.