fbpx
GENERAL

Lovitură fără precedent. Sondaj DEVASTATOR pentru ACEST partid

sondaj primarie

Uniunea Salvați România (USR) nu o duce deloc bine în sondaje, arată sociologul Mirela Palada într-o nouă postare pe blogul său. Potrivit unui sondaj Sociopol, Uniunea Salvați România (USR) a scăzut foarte mult în sondaje după ruptura coaliției de guvernare din care făcea parte.

Lovitură fără precedent pentru USR! Partidul a scăzut grav în sondaje
Uniunea Salvați România (USR) a scăzut extrem de mult în sondaje în ultima vreme. Într-o postare pe blogul său, sociologul Mirel Palada spune că USR a scăzut sub 10% în sondaje, citând Sociopol.

”Să fie bine, să nu fie rău. V-am spus că USR a scăzut deja sub 10%? Ghinion.”, notează acesta, adăugând și o poză din sondajul efectuat de Sociopol cu privire la evoluția opțiunilor de vot în ceea ce privește USR.

Potrivit Sociopol, USR a atins cel mai înalt nivel în ceea ce privește opțiunile de vot în luna iulie 2019, procentajul fiind puțin peste 20%.

Mirel Palada: 70% dintre români consideră că România merge într-o direcție greșită
De asemenea, Mirel Palada a abordat și percepția românilor în ceea ce privește direcția în care se îndreaptă țara noastră, scriind ”după cîteva luni în care sondajele Sociopol au tot identificat o mare zăticnire socială, spre și peste 80% din total populație care considera că “lucrurile merg într-o direcție greșită”, ieri avem primul semn că, totuși, e foarte posibil să se pună capăt pentru moment patimii politice.”

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.