Lovitură dură primită de George Simion. S-a întors acasă și nu a mai găsit-o!

George Simion, liderul AUR, a vorbit despre motivul care a dus la destrămarea relației pe care o avea cu iubita sa. Politicianul intrase într-un conflict de interese.

George Simion, liderul AUR, a fost părăsit de iubita sa. Relația nu a mai mers, iar ruptura nu a putut să fie evitată. Mai ales că politicianul se afla în fața unui conflict de interese. Simion a vorbit despre problema amoroasă și a explicat să iubita lui i-a reproșat faptul că este plecat foarte des de acasă.

Pentru a câștiga notorietate și adepți, liderul AUR a făcut dese deplasări în țară. Așa că povestea a ajuns la un final firesc. George Simion nu a făcut însă cunoscută identitatea fostei sale partenere.

Motivul pentru care George Simion a fost părăsit de iubita lui
După o deplasare pe care o făcuse la Iași, el nu și-a mai găsit jumătatea, care își luase hainele și se mutase.

Citiți și:  NEWS ALERT Legea porcului, IN AER

„E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a spus Simion pentru „Libertatea”.

Cum s-au cunoscut părinții liderului AUR, care are o soră mai mare decât el cu patru ani
El a vorbit și despre părinții săi, care s-au cunoscut în Capitală, la ASE. George Simion are o soră, care este mai mare decât el cu patru ani. „Mama şi tata s-au cunoscut la facultate, în Bucureşti, la ASE. Au făcut-o pe soră-mea şi după patru ani am apărut eu. Mama, din Răchitosu, Vrancea, tata, din Lilieci, Ialomiţa.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Şcoala Generală 87, Bobocica, după aia Liceul Gheorghe Lazăr, după aia facultatea, la Universitatea Bucureşti, Administraţie şi Afaceri, şi masterul l-am făcut la Universitatea Al.I. Cuza din Iaşi. Am făcut istorie, deşi dădusem licenţa pe economie. Istoria comunismului în România. Mi-a plăcut mie subiectul”, a mai afirmat politicianul pentru sursa citată.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.