GENERAL

Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

citu 3 1000x600 1

Tensiunile sunt în creștere în Partidul Național Liberal (PNL), în principal, din cauza modului în care vor fi împărțite posturilor de prefecţi și celelalte funcţii, adică secretari de stat, şefi de agenţii, oficii şi alte autorităţi. Divergențele i-a făcut pe liberali să se împartă în două tabere.

Liderii PNL din teritoriu şi o parte din conducerea partidului sunt în conflict din cauza împărţirii posturilor de prefecţi şi a discuţiilor despre modul de împărţire a celorlalte funcţii, adică secretari de stat, şefi de agenţii, oficii şi alte autorităţi, în condiţiile în care au trecut mai bine de trei săptămâni de la ultima şedinţă a conducerii formaţiunii.

Potrivit unor surse politice citate de Adevărul, soluţia avansată de preşedintele partidului, adică împărţirea funcţiilor fără a se ţine cont de rezultate, a nemulţumit numeroşi lideri din teritoriu. Astfel, ar fi sancţionate exact unele filiale performante, dar care nu sunt în relaţii bune cu Florin Cîțu. Acestea ar fi Giurgiu, Bihor, Vrancea sau Sibiul.

Totodată, negocierea la mica înţelegere, între organizaţii şi şeful partidului, fără o discuţie şi cu premierul Nicolae Ciucă, va duce la o comunicare deficitară, susţin surse din partid, în condiţiile în care şi şeful Guvernului ar vrea să-şi aducă unii oameni în ministere.

Rareș Bogdan, mesaj indirect pentru Florin Cîțu
Unul dintre prim-vicepreşedinţii partidului, Rareş Bogdan, i-a transmis lui Florin Cîţu că motivul pentru care se află la șefia partidului este că a fost susținut de el, Emil Boc și Gheorghe Flutur.

„Eu le-am spus tuturor – dacă eu, Emil Boc şi Gheorghe Flutur ne punem lângă un candidat, acela va câştiga. Dacă nu mă puneam eu, cu Emil Boc şi cu Gheorghe Flutur lângă Florin Cîţu, nu câştiga niciodată. Dacă ne puneam lângă Ludovic Orban, azi era preşedintele partidului”, a spus Rareş Bogdan la B1 TV.

Primele tensiuni mai importante între Florin Cîţu şi liderii din partid au putut fi evidente la finalul lunii noiembrie, odată cu stabilirea listei de miniştri liberali din Guvernul Ciucă.

În şedinţa de Birou Politic Naţional, mai mulţi lideri au cerut să fie dat un vot pentru fiecare ministru în parte, dar Florin Cîţu s-a opus şi a solictat vot în bloc. Liberalii ar fi vrut la acel moment alţi miniştri la Fonduri Europene, Digitalizare şi la Antreprenoriat şi Turism, nu pe Dan Vîlceanu, Florin Roman şi Florin Spătaru.

Între timp, Florin Roman şi-a dat demisia de din funcţie, în urma unor controverse legate de diplomele sale de studii, dar şi alte probleme legate de CV-ul acestuia.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.