Lovitură dură dată românilor! Ce trebuie să facă muncitorii ca să fie angajaţi în Marea Britanie:

Executivul britanic a adoptat o lege prin care imigranții nu se mai pot angaja oricum. Iată ce prevede:

Comunitățile de romani aflate la muncă pe teritoriulRegatului Unit primesc o nouă lovitură. Potrivit ediției de astăzi a tabloidului Daily Mail, orice muncitor roman rezident pe teritoriul britanic va trebui să dovedească prin acte oficiale apostilate că dobândesc cunoștiințe temeinice de limba Engleză. Noua prevedere adoptată oficial ieri noapte, după o dezbatere maraton, mai stipulează că orice muncitor angajat în sectorul public sau de stat care nu va dovedi o engleză fluentă la nivel conversațional de tipul GSCE English. În caz contrar,angajatorii britanici nu vor mai putea efectua angajări, iar statul britanic va elabora și pârghiile necesare care să colecte datele din teritoriu în dreptul fiecărui angajat și angajator.

rbn

Noul proiect de lege referitor la imigranți a fost publicat oficial în cursul zilei de ieri și anexat în setul de măsuri care includ toate Proiectele de lege ale Imigranților. Proiectul de lege a fost urgentat și adoptat în regim de urgență din cauza spiralei necontrolate care se înregistrează pe teritoriul britanic de câțiva ani de zile. Prin această măsură, executivul britanic caută să stopeze fluxul de muncitori străini și să diminueze sau să înlăture neprofesionalismul.

 Măsura se va aplica deopotrivă pentru toate categoriile sociale care lucrează în sectorul public sau privat. Nu vor face rabat de la această prevedere nici intelectualii. Astfel profesorii, polițiștii, asistentele medicale, doctorii, administratorii, hotelierii etc vor trebui să dovedească cunoștințe temeinice de limba engleză, deoarece în mod contrar se vor trezi cî li se vor rezilia contractele de muncă, iar cei aflați în căutarea unui loc de muncă vor fi respinși.

Oficialii englezi au mai adăugat că pentru muncitorii aflați deja în sistem această prevedere va permite accesarea unor programe de calificare care vor dura câteva luni după care se vor susține examene care să ateste nivelul conversațional dobândit. Noul Proiect de lege va afecta se pare cel mai mult profesorii, doctorii sau asistentele medicale sau muncitorii aflați în posturi ce presupun dialogul social.

VEZI SI: O româncă îi cere Angelei Merkel să pedepsească România. Mesajul stupefiant pe care i l-a trimis printr-o scrisoare:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
manuela
manuela
5 ani in urma cu

Se practica de multă vreme, dar neoficial. Nu vi se pare normal că trebuie să ştii limba ca să te înţelegi cu angajatorul? De ce să nu privim partea bună, cunoscând limba, înţelegi ce scrie în contractul tău de muncă, ştii să te descurci la bancă, la taxe, la medic, la poliţie, nu poţi fi înşelat. Şi la fel angajatorul tău e sigurr că ai priceput ce-ţi spune ce faci. De ce lovitură dură?

privat
privat
5 ani in urma cu

bullshit

Oliver
Oliver
5 ani in urma cu

PAi nu e normal sa stii bine limba tarii unde traiesti, mai ales daca lucrezi cu publicul?
Noi nu vrem ca ungurii din Romania sa vorbeasca romaneste?
Este si un risk sa lucrezi cu oameni care nu au o limba comuna pentru ca apar neintelegeri care dpot duce la accidente de munca (in cazul constructiilor).

Cata
Cata
5 ani in urma cu

Noul Proiect de lege va afecta se pare cel mai mult profesorii, doctorii sau asistentele medicale sau muncitorii aflați în posturi ce presupun dialogul Nu este deloc o lovitura pentru ca aceste categorii (marea majoritate daca nu toti) fac fata fara probleme acestor teste de limba asa ca trebuie doar sa dea examenul. Bafta !