Lovitură DEVASTATOARE pentru Carmen Dan! Ministrul ar putea ajunge în PUSCARIE


Ministrul de Interne, Carmen Dan, este în pericol. Aceasta ar putea fi acuzată de violarea corespondenței.

În şedinţa din weekend a Comitetului Executiv Naţional al PSD, Carmen Dan a mers cu „xeroxuri” după convorbiri particulare pe WhatsApp, purtate între prefectul Capitalei şi un secretar de stat.

În încercarea de a disculpa Direcţia Generală de Protecţie Internă, asupra căreia planau suspiciuni privind interceptarea convorbirilor, şeful „Doi şi-un sfert”, Cristian Mărculescu, a denunţat-o fără să vrea pe Carmen Dan pentru violarea secretului corespondenţei şi a vieţii private, informează Adevărul.

Dan ar putea fi acuzată de infracţiuni ce aduc atingere domiciliului şi vieţii private (art 226 din Codul penal) şi dacă ar fi găsită vinovată, ar putea primi până la doi ani de închisoare.

”În momentul în care avem o asemenea declaraţie publică despre faptul că acele convorbiri au fost predate de cineva ministrului de Interne, vorbim de un dosar penal fără doar şi poate. În culpă este şi ministrul de Interne care le-a făcut publice, dar şi secretarul de stat care i le-a predat. Competenţa de cercetare aparţine Parchetului General, avâd în vedere calitatea persoanelor respective“, a explicat avocatul Adrian Cuculis, citat de B1.ro.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *