Lovitură devastatoare pentru Antena 3! Nimeni nu se aștepta la asta

Seară de seară, cei trei lideri ai televiziunii se luptă pentru ocuparea locului I în topul audiențelor. PRO TV este ocupantul primului loc seară de seară, rareori fiind întrecut de către principalul concurent, Antena 1.

Sâmbătă seară, de Centenar, PRO TV a reuşit să fie lider de audienţe, obţinând o audienţă de 8% în prime time, pe intervalul comercial (18- 49 de ani), pe când Antena 1 s-a aflat la o distanţă de 3 puncte, reuşind să înregistreze doar 5,3 puncte de rating. În acest interval, PRO TV a difuzat celebrul show de talente ”Vocea României”, în timp ce la Antena 1 se rula emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Emisiunea de la Kanal D ”Exatlon”, a reuşit să aducă postul de televiziune pe locul 3, cu o audienţă de 3,9%.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

Dintre televiziunile de ştiri, Digi 24 s-a aflat pe primul loc, cu un rating de 1,1% în perioada de maximă audienţă şi pentru publicul urban şi general ( 18-49 de ani), iar Antena 3 a înregistrat o cotă de 0,9% fiind clasată pe locul 2. Locul trei a fost ocupat de România TV cu un rating de 0,8%, urmată de Realitatea cu o audienţă de 0,4% şi B1 cu 0,3%.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile