Lovitură de teatru! Ion Țiriac, interceptat de DNA! Motivul este cu adevărat șocant! Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Ion Țiriac este cel mai bogat român, iar averea lui depășește doua miliarde de euro. Nici miliardarul nu a scăpat de curiozitățile celor de la DNA, așa că acesta a fost interceptat o perioadă de timp. Mai mult decât atât, casa lui a fost pusă sub supraveghere.

Dezvăluirea a fost făcută, în direct la Antena 3, de către jurnalista Oana Zamfir. Procurorul care a decis să-l monitorizeze pe magnat este Carmen Damian.

„Un abuz uriaş împotriva celui mai bogat român şi unuia dintre cei mai cunoscuţi români. Doamna Carmen Damian a decis interceptarea omului de afaceri Ion Țiriac, care nu a avut nicio treabă nici cu furăciunile, nici cu politicul. Telefonul, ambiental. Locuinţa ştim cert că i-au supravegheat-o”, a spus Oana Zamfir, la Antena 3.

Unul dintre motivele incredibile pentru care procuroarea Carmen Damian a dispus inteceptarea lui Ion Țiriac a fost că acesta locuieşte foarte aproape de Elan Schwartzenberg. „Pentru că stă foarte aproape de Elan Schwartzenberg şi pentru că e posibil ca fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, să fi trecut prin zona casei lui Ion Țiriac”, a explicat Berta Popescu, senior-editor Antena 3, citată şi de stiripesurse.ro.

Într-un interviu exclusiv pentru Capital, miliardarul a criticat DNA şi a transmis că o lege a amnistiei şi graţierii ar fi necesară, dar că după aceasta instituţiile ar trebui să fie cu adevărat dure, dar şi corecte.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

“Eu, personal, în scaunul în care mă aflu, aş merge până la o iertare a păcatelor, a tuturor, până în ziua de astăzi. Dar de mâine, fiţi atenţi că tăiem degetul. Adică Ștefan cel Mare n-a fost nimic, dar Vlad Țepeş a fost ca lumea. Să le tai un deget, o mână, o limbă sau ce este. Pentru că altfel nu mişcă nimic şi în cunoştinţă de cauză, vă spun că nu mişcă şi din cauza terorii.

Am spus că nu ating nimic din păcate, pentru că public-privat este un sistem care ar trebui să funcţioneze al dracului de bine, în special în situaţiile acestea şi nu funcţionează deloc, pentru că mâine dimineaţă orice faci, dar orice faci, te trezeşti în lumea paralelă cu un dosar la DNA. Tocmai vorbeam acum cu colegul meu de jos de aici că primarul de la 5, auzisem eu, a început să facă în sfârşit, după un an şi jumătate-doi, de exemplu, un patinoar. Zice, colegul meu, să vedem dacă mai apucă. Păi de ce să nu mai apuce? Pentru că, uite că îl bagă şi pe ăsta în puşcărie pentru că nu ştiu ce a făcut.

Citiți și:  Ultima "achizitie" a lui Tiriac. Cu cine s-a combinat miliardarul

Poate întradevăr îţi trebuie o amnistie, nu pentru că Dragnea a angajat două doamne care îi curăţau lui closetele, nu curăţau la partid, nu curăţau acasă, vă rog frumos…, a făcut Dragnea nu ştiu câte..50-20 de mii amendă..nu poţi pentru asta. Pe ăla l-au prins în maşină cu ţuica şi cu caltaboşii, îţi aduci aminte? Năstase cu ferestrele, care ferestre bă? Da petrolul unde e ? Petrolul ţării unde s-a dus?

Eram la masă cu austriecii, şi eram eu, acolo era preşedintele, acolo era cancelarul aşa ne puneau la masă şi aproape i-am scuipat şi am ieşit afară că ne-a furat petrolul şi e adevărat că ni l-a furat. Cum poţi să vinzi ceva care e în pământ? Nu există la nicio ţară din lume. Știi câţi ani sunt? Poţi să crezi că au trecut atâţia ani? Unde suntem cu generaţiile astea?”, a spus Ion Țiriac, în exclusivitate pentru Capital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.