Lovitura de teatru! Iohannis dă lovitura! News alert

PSD pare că își schimbă strategia privind alegerile prezidențiale și încearcă pe cât posibil să se distanțeze de formațiunea politică a lui Tăriceanu. Președintele Klaus Iohannis este cel care are cel mai mult de câștigat.

Astfel, preşedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici, a declarat astăzi că PSD trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale.

”PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale”, a afirmat Teodorovici.

Citiți și:  LOVITURA lui Iohannis la final de an

Acesta a spus că sunt analize sociologice şi va fi un vot într-un congres al partidului. „Dacă se decide astfel (un candidat al coaliţiei – n.r.), el va avea susţinerea întregii coaliţii. Am spus ca principiu”, a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.